Ekin Koç Çukur kadrosuna dahil olacak iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Show Tv ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Çukur oyuncu kadrosuna genç oyuncu Ekin Koç'un dahil olduğuna ilişkin haberler gündeme bomba gibi düştü!

Nurşah
09 Ocak 2019 - 13:23
Magazin

Show Tv ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan ve geçtiğimiz sezondan beri büyük bir heyecanla takip edilen aksiyon dolu dizisi Çukur'un kadrosuna genç oyuncu Ekin Koç'un katıldığı söyleniyor!

19-01/09/ukur-ekin-koc.jpg

Ekin Koç Çukur dizisi kadrosuna katılacak iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Son olarak Bozkır isimli internet dizisinde yetenekli oyuncu Yiğit Özşener ile başrolde yer alan Ekin Koç Şampiyon filminde de rol almıştı. 27 yaşındaki yetenekli oyuncunun Çukur kadrosuna dahil olduğu söylentileri ise dizinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılaştı.

19-01/09/ukur-ekin-koc-dizi.jpg

Sözcü'de yer alan habere göre göre Ekin Koç uzun bir süredir merak edilen Akın Koçovalı karakterini canlandıracak... Ay Yapım ya da Çukur dizisinden ise henüz bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin