Söz dizisinden heyecanı artıracak sezon arası fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor! Diziden heyecanı artıracak bilgilendirme fragmanı da geldi!

Nurşah
09 Ocak 2019 - 14:35
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen askeri temalı dizisi Söz de diğer özel kanal dizileri gibi sezon arası veren yapımlar arasında yer alıyor... Sevilen diziden bekleyişteki takipçilerini heyecanlandıracak bir paylaşım geldi!

Söz çok yakında Star Tv'de!

"Tekrar Birlikteyiz" açıklaması ile paylaşılan videoda büyük beğeni toplayan diziden heyecan veren sahneler izleyici karşısına sunuldu. Giderek artan aksiyon ve ilgi çekici sahnelerin bulunduğu Söz dizisinin yeni bölümlerinin çok yakında Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olacağı bilgisi de yayınlanan videoda izleyicilerle paylaşıldı. Fakat yeni bölüm yayın tarihinin net bir şekilde belirtilmemesi izleyicilerin dizi ile ilgili merakını daha da artıracak gibi görünüyor...

19-01/09/soz-yeni-bolum-ne-zaman-video.jpg

Bilindiği gibi özel televizyon kanalları ile reklam veren şirketler arasındaki yeni yıl sözleşmelerinin süresi biraz uzamış ve bu durum dizi yapımcılarını da etkilemişti. Sevilen televizyon dizilerinin yaklaşık üç hafta boyunca yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmayacağı söyleniyordu... Üç haftalık aranın ortalarına geldiğimiz şu günlerde özel kanal televizyon dizilerinin yeni bölüm yayın tarihlerine ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmadı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin