Mehmetçik Kutlu Zafer dizisine TÜRKSAV'dan ödül!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer dizisine TÜRKSAV'dan anlam dolu bir ödül geldi!

Nurşah
09 Ocak 2019 - 15:08
Magazin

TRT 1 ekranlarında her perşembe akşamları yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi TÜRKSAV'dan anlam dolu bir ödül kazandı! İşte detaylar...

19-01/09/mehmetcik-kutlu-zafer-odul-turksav.jpg

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisine anlamlı ödül!

Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülü bu sene TRT 1 ekranlarının Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi oldu... 1. Dünya Savaşı esnasında kahraman Türk askerlerinin gösterdiği dillere destan mücadeleyi ve askerlerimizin şanlı hatıraların yaşatan dizinin aldığı bu ödül büyük bir sevinçle karşılandı.

19-01/09/mehmetcik-kutlu-zafer-odul.jpg

Mehmet Bozdağ ödülü sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerine şu sözlerle duyurdu:

Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV) tarafından düzenlenen 23.Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülü bu sene I.Dünya Savaşı'nda Mehmetçiklerimizin vatan ve millet müdafaasında yaptığı destansı mücadeleyi ve şehitlerimizin aziz hatıralarını anlattığı için "Mehmetçik Kutlu Zafer" dizimize verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin