Fox TV'nin online dizi platformu duyuruldu! Fox Play nedir? Ücretli mi olacak?

Sevilen televizyon kanalı Fox Tv'nin yeni online içerik platformu Fox Play nedir? Nasıl izlenir ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor!

Nurşah
09 Ocak 2019 - 15:46
Gündem

Türkiye'nin sevilen özel televizyon kanallarından birisi olan Fox Tv merak uyandıracak, genç ve dinamik bir uygulama ile izleyicilerinin karşısında olmaya hazırlanıyor. Fox Play nedir? Nasıl kullanılır ve neler var? İşte detaylar...

19-01/09/foxplay-logo.png

FOXplay nedir?

Şimdiden büyük bir merak uyandıran Fox Play uygulaması ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı! Sevilen televizyon kanalı Fox Tv'nin içeriklerini dijital ortamda izlememize yardımcı olacak Fox Play uygulamasına sahip olanlar istedikleri içeriği diledikleri yerde izleyebilecekler!

Fox Play'de neler var?

Merakla beklenen Fox Play uygulamasında en sevilen diziler, yarışma programları, filmler ve daha pek çok içerik yer alacak... İzleyiciler bu içerikleri yolda, okulda ve de diledikleri her yerde reklamsız olarak seyretme imkanına sahip olacaklar. Fox Play için özel olarak üretilen içerikler ve sevilen dizilerin eski bölümleri de peş peşe izlenebilir olacak...

İzleyiciler, aynı zamanda uygulama üzerinden izleme yaparken karşılarına çıkan beğendikleri ürünleri de kolaylıkla satın alma fırsatı yakalayacaklar!

19-01/09/fox-play-nedir-1547036752.jpg

Fox Play hangi cihazlarda çalışır?

Fox Play uygulamasını tablet, Smart TV ve telefon gibi akıllı pek çok cihazda kullanma şansımız olacak...

Fox Play ne zaman kullanılacak?

Büyük bir merak uyandıran Fox Play uygulaması Şubat ayından itibaren izleyicinin kullanımına sunulacak...

Fox Play ücretli mi olacak?

Fox Tv tarafından paylaşılan bilgiye göre; izleyicilere büyük bir kolaylık sağlayacak olan FOXplay, uygulama ve web sitesi üzerinden ücretsiz olarak kullanıma sunulacak... Eğer içerikleri reklamsız olarak izlemek isterseniz aylık olarak belli bir ücret karşılığında bu özelliğe de sahip olabilirsiniz!

19-01/09/4n1k-ilk-ask-ikinci-sezon-fox-play.jpg

4N1K İlk Aşk yeni sezonu Fox Play'de!

Sevilen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın merakla beklenen yeni sezonu da Fox Play üzerinden dijital ortamda takip edilebilecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin