Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Yasak Elma'nın yayın tarihini açıkladı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümleri merakla beklenirken, başlangıç tarihini dizinin Yıldız'ı Eda Ece açıkladı.

Merve Mutlu
09 Ocak 2019 - 15:49
Magazin

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, ilgiyle izlenen ve yeni bölümleri merakla beklenen bir dizi haline geldi.

Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Yasak Elma dizisi, Ocak ayında reklam gelirlerinin düşüyor olması nedeniyle, TRT hariç diğer tüm kanallardaki tüm diziler gibi 3 haftalık zorunlu dizi arasına girmişti. 

19-01/09/yasak-elma.jpg

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman sorusunu soran dizinin takipçilerine cevabı, dizinin Yıldız'ı Eda Ece verdi. Kişisel sosyal medya hesabında, dizinin setinden kısa bir video paylaşan Eda Ece, dizinin yeni bölüm müjdesini de bu video ile verdi. 

19-01/09/eda-ece.png

"Kamera arkası, işin iç yüzü bu ve benzeri abuk şeyler.. Ekip olarak birbirimizi pek çok severiz, o yüzden çalışması en keyifli setlerimden biri oldu, teşekkürler dostlar!! #YasakElma #bestcrew #bestfriends yola devam, Yeni bölüm 21 Ocak'ta sizlerle! "

Yasak Elma yeni bölüm müjdesini sevenleriyle paylaşan Eda Ece, yeni bölüm için 21 Ocak pazartesi akşamını işaret etti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin