Ufak Tefek Cinayetler'in yönetmeni Yoksul Akraba dizisinin yönetmen koltuğunda!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yönetmenlerinden biri olan Deniz Yorulmazer, yeniden yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
09 Ocak 2019 - 15:52
Magazin

Star tv ekranlarının oldukça sevilen ve birkaç hafta önce müthiş bir finalle ekranlara veda eden dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in yönetmen koltuğunu Ali Birgin ile paylaşan Deniz Yorulmazer, NTC Medya ile anlaştı. 

Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Pelin Akil ve Tülin Özer'in rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 45. bölümüyle muhteşem bir final yapmıştı. Dizinin yönetmenlerinden Deniz Yorulmazer'in yeni adresi ise Mehmet Yiğit Alp'in patronu olduğu NTC Medya oldu. 

19-01/09/deniz-yorulmazer.png

NTC Medya: 'Kırgın Çiçekler', 'Aşk ve Mavi' gibi birçok uzun soluklu projeye imza atmıştı ve şimdi de 'Yoksul Akraba' kod adlı yeni dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Deniz Yorulmazer oturacak. 

Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem'in kaleme aldığı dizi etkileyici bir kadın dramını beyaz cama aktaracak ve cast çalışmaları yeni başlayan dizinin kanalı da önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin