Manifest 1. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

NBC kanalının gizem yüklü dizisi Manifest'te sezonun sonlanmasına sayılı bölümler kaldı. Yeni bölümde neler olacak? Bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC'nin ilgi çeken yeni sezon dizilerinden "Manifest" aradan döndü! Dizi, bu hafta sezonun onuncu bölümü "Crosswinds" ile izleyiciyle buluştu.

MANIFEST 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Manifest'in yeni bölümünde Montego Air 828 sefer sayılı uçağın gizemini araştıranlar için yeni bir düşmanın ortaya çıkışına tanıklık ettik. Binbaşı adı verilen gizemli kişi, kutsal kase ismini verdikleri bir şeyin peşindedir.

Eski aşıklar Jared ve Michaela, ilişkilerine yeni bir şans verme yoluna girerlerken; Ben ailesinden vazgeçmediğini göstermek için belki de son şansını dener.

Bu arada gizemli tesisten kurtarılan ve üzerlerinde çeşiti deneyler uygulanan yolculardan birinin kendine gelmesi yeni soru işaretlerini beraberinde getirir.

MANIFEST 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Amanda Green & MW Cartozian Wilson'ın senaryosunu kaleme alıp, Michael Smith'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 5.84 milyon izleyici rakamlarını elde edip istikrarlı ekran grafiğini korudu.

19-01/09/manifest-1x11-fotograf-6.jpg

Manifest şu anki durumuyla 2. sezon onayını alma konusunda büyük şansa sahip görünüyor.

MANIFEST 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Marisol Adler'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Contrails" 14 Ocak 2019 Pazartesi akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

MANIFEST 1. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

Ben (Josh Dallas), Cal'ın (Jack Messina) çağrılarını dikkate alır ve 828 No'lu Montego Air uçağında yaşananlarla ilgili adını temizleyip suçsuzluğunu kanıtlama niyetindeki pilot Daly'e yardım etmeye karar verir.

19-01/09/manifest-1x11-fotograf-2.jpg

Bu serüven, uçağın kaybolduğu güne kadar uzandığı anlaşılan bir komployu ortaya çıkarır.

Bu arada, Michaela (Melissa Roxburgh), kurtuluş yolculuğunda Autumn'a (Shirley Rumierk) yardım eder.

Ancak Autumn gerçekten kendini içine düştüğü bu durumdan kurtarmak istemekte midir? Yoksa Autumn hala yolcuların karşısındaki organizasyon için mi çalışmaktadır?

MANIFEST YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-01/09/manifest-1x11-fotograf-1.jpg

19-01/09/manifest-1x11-fotograf-3.jpg

19-01/09/manifest-1x11-fotograf-4-1547037884.jpg

19-01/09/manifest-1x11-fotograf-5.jpg

"Manifest" 1. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin