Pana Film'den yeni dizi: Haşhaşiler

Pana Film’in merakla beklenen yeni dizi projesi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

resim yok
08 Aralık 2014 - 01:06
Yeni Bölüm

Pana Film’in merakla beklenen yeni dizi projesi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Selçuklu İmparatorluğu’nun altın döneminin anlatılacağı yapımda Alparslan, Hassan Sabbah, Nizam-ül Mülk, ve Ömer Hayyam gibi tarihe damga vuran karakterler yer alacak.
 


Bozkırdan gelen bozkurtlar vadiye iniyor.

 
Sultan Alparslan’ın Anadolu’nun kapılarını Türklere açtığı 11. ve 12. yüzyıla ışık tutacak olan projede dönemin dikkat çeken tarihi kişileri yer alacak. Hassan Sabbah’ın ve kurduğu Haşhaşi örgütünün dönemin devletlerinde estirdiği terör faaliyetlerini de izleyici karşısına çıkacağı yapımın önemli mekânlarından birisi de Haşhaşilerin merkezi olan Alamut Kalesi olacak.
 

Pana Yazım Grubu tarafından kaleme alınan yapımın tarih danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet Çelik yapıyor. Oyuncu kadro sır gibi saklanan yapımın yakında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.
 

Pana Film’in yakın dönem planları arasında dizi projesi ile birlikte ‘Alparslan’ konulu bir film de yer alıyor.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin