Paramparça 77. Bölüm İncelemesi

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça'nın bu akşam 20.00'da yayınlanacak 77. bölümünü sizin için inceledik. İşte Paramparça 77. bölümle ilgili önemli ipuçları!

Star TV'nin sevilen televizyon dizisi Paramparça, 2014 yılının Aralık ayından bu yana yakaladığı başarılı çıkışı istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Toplamda 76 bölümü izleyiciyle buluşan dizinin 77. bölümü bu akşam 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor. Yeni yayın döneminde de başarılı bir çıkış yakalayan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü reyting rakamlarına nasıl yansıyacak? Paramparça yeni bölümde hangi önemli gelişmeler yaşanacak? Paramparça 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haberimizde Paramparça takipçilerinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümle ilgili soru işaretlerini gidermeye çalışacağız.

Paramparça 77. Bölüm Fragmanları Yayınlandı

Star TV'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Paramparça'nın 77. bölüm fragmanları kanal aracılığıyla yayınlandı. Yayınlanan fragmanlar Paramparça takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

 

 

Paramparça 77. Bölümde Neler Yaşanacak?

Heyecan dolu bir bölümün ardından süren bir haftalık meraklı bekleyiş bu akşam ekrana gelecek 77. bölümle birlikte son buluyor. Paramparça 77. bölümde de geçen hafta olduğu gibi birçok önemli gelişme yaşanıyor. Hazal şirkette büyük bir hata yapıyor. Ozan, Hazal'ın peşine düşüyor ve büyük bir sırrını öğreniyor. Selma, Cihan'a işbirliği teklifinde bulunuyor. Cihan Selma'nın teklifine sıcak bakmasa da duydukları kafasını kurcalıyor. Selma, Cihan'a işbirliği teklif etse de Harun ile de görüşüyor. Hazal'ın ortaya çıkan büyük sırrı ne? Cansu'nun durumu ne olacak? Cihan Selma'ya nasıl yanıt verecek? Bu akşam 20.00'da Star TV'de yayınlanacak Paramparça 77. bölüm ile aklımızdaki tüm sorular yanıt buluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin