Paramparça 86. bölümde neler oldu?

Paramparça dizisi 86. bölümüyle izleyenlerin yüreklerini hoplattı. Dizinin final sahnesinde Dilara'ya otobüs çarpmasıyla gerginlik dolu anlar yaşandı.

Sibel Karagöl
16 Ocak 2017 - 19:15
Yeni Bölüm

İzleyicilerin beğenisi 3 sezondur ara vermeden tutan dram dizisi Paramparça dizisi 86. bölümüyle heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yaptı.

17-01/16/param.jpg

 

İlhan Şeşen 3 sezondur beğeni toplayan dram dizisi Paramparça oyuncu kadrosuna Ekrem isimli karakterle katıldı. Ekrem Bey, dilaranın öz babası olan Asu ve Candan'ın hain planlarının bir parçası olduğunu bilmeden, ölmeden önceki son günlerini kızı ve torunlarıyla geçirmek isteyen iyi niyetli bir insandır. Fakat Dilara'dan intikam almak için Ekrem Bey'i Dilaraya dava açmak için ikna etmeye çalışan Asu ve Candan, sonunda başarılı oldular.

Bu sırada Dilara'nın kardeşi Asu'nu, bir diğer kötü karakter Damir ile yakınlaşması tehlike çanlarının sinyali oldu.

17-01/16/asu.jpg

Bu sırada Ergüvan ve Gürpınar ailesini yakından takip eden Mithat ve ekibi, Harun'un hisselerinin yarısını Demir Yankı'ya vermesini ve Cihan ile yakınlaştığı bu dönemde Demir ile ortaklık kurmasını anlam veremez ve araştırmalarını yoğunlaştırmaya karar verir.

Harun'a hiç güvenmeyen ve babasının düşmanı olarak gördüğü Harun ile yakınlaşma fikrine hiç sıcak bakmayan Ozan, Harun'un telefonun dinlemeye karar vermişti. Harun'un Dilara ile konuşmasından gizli gerçeği öğrenen Ozan çılgına döndü. Harun'un öz babası oldupuna inanamayan Ozan Dilara'dan hesap sormaya gitti. Gerçeği öğrendiğinde yıkılan Ozan annesini yol ortasında terk ettiği anda beklenmeyen bir kaza olur ve Dilara'ya otobüs çarptı. Paramparça dizisinin 86. bölümünde Dilara ağır bir kaza geçirdiğini gören dizinin takipçileri, Dilara'nın yaşayıp yaşamadığını merak ediyor.

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça 87. bölümü ile her pazartesi olduğu gibi bu akşam ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin