Paramparça'da nefes kesecek yeni bölüm!

Paramparça'da nefes kesecek bir bölüm...

resim yok
29 Aralık 2014 - 13:25
Yeni Bölüm

Paramparça dizisi Star TV ekranlarında tüm heyecanıyla sürüyor...

Paramparça'da nefes kesecek bir bölüm...

Cansu ve Hazal ilk defa yüz yüze gelecek.


Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı; yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği 'Paramparça' beşinci bölümüyle 29 Aralık Pazartesi günü yani bu akşam saat 20.00'de Star TV'de..

 

NEFESLERİ KESECEK BÖLÜM!

Cansu ve Hazal ilk kez yüz yüze geliyor. Dilara ve Cihan'ın ararı iyice bozuluyor!

Hazal'ın kaza geçirdiğini duyan Dilara hastaneye koşar ancak orada gördükleri Dilara'nın hiç hoşuna gitmez. Dilara ile arası iyice bozulan Cihan evden ayrılmaya karar verir fakat bu o kadar kolay olmayacaktır.[reklam]

Cihan ile aralarındaki aşkın imkansız olduğunu düşünen Gülseren, Cihan'a bir daha görüşmek istemediğini söyler.

 

CANSU VE HAZAL KARŞILAŞIYOR

Cansu ise öz annesi Gülseren'e sürpriz bir ziyarette bulunur ve burada ilk kez Hazal'la yüz yüze gelir. Hazal'ın gittikçe artan kaprislerinden bunalan Gülseren'in verdiği tepkiyse herkesi şaşırtır.

 

KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ BİR ADIM!

Hazal'ın, Cihan'ın gayrı meşru kızı olduğu dedikodularını duyan Dilara, aldatılan kadın olmadığını kanıtlayabilmek için kimsenin beklemediği bir adım atar.

 

 

'PARAMPARÇA' GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENMİŞTİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin