Paris Hilton'lu Cooking With Paris dizisi Netflix'te başladı!

Paris Hilton'u daha önce hiç böyle görmediniz! "Cooking With Paris" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2021 - 13:43
Kültür Sanat

Paris Hilton, daha önce hiç görmediğiniz aşçılık becerilerini ve mutfaktaki gücünü nihayet paylaşıyor. Ama mutfağı, Simple Life'taki gibi basit değil. Karşınızda Cooking with Paris!

PARIS HILTON "COOKING WİTH PARIS" İLE EKRANLARA DÖNDÜ!

Netflix'in yemek temalı benzersiz programı "Cooking With Paris" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

İlk olarak YouTube platformunda yayınlanan ve hızla geniş kitlelere ulaşan samimi yemek programı Paris Hilton'un sunumuyla karşımızda!

Cooking With Paris'te; herkesin yemek yapabileceğini göstermek isteyen Paris Hilton tüm yemeklere kendi tarzını katıyor. İzleyiciler ise bu eşsiz yemek programında parıltılı yiyeceklerle eğlenceye doyuyor.

"COOKING WITH PARIS" KONUKLARI

Paris Hilton'un her bölümde farklı konuk ve konukları ağırladığı reality dizisinin ilk sezon konuk listesinde Kim Kardashian West, rapçi Saweetie, komedyen Nikki Glaser, Demi Lovato, Lele Pons, Kathy ve Nicky Hilton gibi isimler yer alıyor.

21-08/08/paris-hilton-netflix.jpeg

Sezonun ilk bölümünde; klasik mısır gevreklerinden esinlenen benzersiz bir brunch izleyiciyi bekliyor. Eski dost Kim Kardashian West geçmişi anmak ve Paris'in mutfağına çekidüzen vermek için programa uğruyor.

Yapımın ilk sezonunun, süreleri 22 ile 27 dakika arasında değişen bölümlerinin isimleri şöyle sıralanıyor: "Kim Kardashian West ile Bulutların Üzerinde Bir Kahvaltı", "Saweetie ile Taco Gecesi", "Nikki Glaser ile Vegan Burgerler ve Patates Kızartmaları", "Demi Lovato ile İtalyan Gecesi", "Lele Pons ile Zorlu Bir Bayram Ziyafeti", "Kathy ve Nicky Hilton ile Ailece Biftek Gecesi"

21-08/08/cooking-with-paris-izle.jpeg

Slivington Manor Entertainment & The Intellectual Property Corporation ortak yapımcılığında hazırlanan Cooking With Paris'in yapımcı kadrosunda ise Paris Hilton, Aaron Saidman, Eli Holzman ve Rebecca Hertz gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin