Party of Five dizisinin yeniden çevriminin detayları belli olmaya başladı!

Freeform'un Party of Five yeniden çevrim dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar netleşti.

Freeform, geçtiğimiz aylarda deneme bölümü siparişini alan "Party of Five"ın yeniden çevrim dizisi projesi için resmi dizi onayını verdi.

Buna göre, dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

"PARTY OF FIVE" YENİDEN ÇEVRİMİNİN KONUSU

Hikayesi; orijinal dizinin aksine beyaz bir aileye değil Latin bir aileye odaklanan Party of Five yeniden çevrim dizisinin Michal Zebede tarafından senaryosu kaleme alınan hikayesi, ebeveynleri Meksika'ya sınır dışı edilen Acosta kardeşlerin günlük hayatta karşılaştıkları olaylar ekseninde şekillenecek.

19-02/28/party-of-five-oyunculari.jpg

"PARTY OF FIVE" OYUNCU KADROSU

Dizinin ana oyuncu kadrosu şöyle:

- Brandon Larracuente (13 Reasons Why, Bloodline)
- Emily Tosta (Mayans M.C.)
- Niko Guardado (The Goldbergs)
- Elle Paris Legaspi (Vida)

KİM HANGİ ROLDE?

Brandon Larracuente'yi Emilio; Emily Tosta'yı Lucia; Niko Guardado'yu Beto ve Legaspi'yi ise kardeşlerin en küçüğü Valentina rollerinde izleyeceğiz.

19-02/28/party-of-five-orijinal-foto.jpg

1994-2000 seneleri arasında altı sezon boyunca ekranlara gelen dizinin orijinali, anne ve babalarının ölümünün ardından yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kardeşin serüvenini yansıtırken; dizinin başrollerini Scott Wolf, Matthew Fox, Neve Campbell ve Lacey Chabert paylaşıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin