Patriot 2. sezon onayını aldı

Amazon farklı bir hikayeye sahip politik kara mizah türündeki dizisi Patriot için resmi 2. sezon onayını verdi.

Yazar, yapımcı ve yönetmen Steven Conrad'ın Tavner ailesinin maceralarını izlemeye devam!

PATRIOT İLE YOLA DEVAM!

Amazon farklı bir hikayeye sahip politik kara mizah türündeki dizisi Patriot için resmi 2. sezon onayını verdi.

PATRIOT KONUSU

Berlin Film Festivali'ndeki gösteriminin ardından Şubat ayı içinde Amazon Prime üzerinden on bölümlük ilk sezonuyla izleyicilerle buluşan dizinin hikayesi; istihbarat subayı John Tavner'ın (Michael Dorman) tüm emniyet bağlantılarından feragat edip orta batıdaki endüstriyel bir boru firmasında orta sınıf bir işçi kılığında İran'dan gelecek nükleer saldırıyı önlemek için çalışması üzerine odaklanıyor.

17-04/19/patriot-dizi.jpg

Dorman dışında Emmy ödüllü Terry O'Quinn (Tom Tavner), Kurtwood Smith (Mr. Claret), Kathleen Munroe (Alice), Aliette Opheim (Agathe) ve Michael Chernus (Edward Tavner) gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncular.

Steven Conrad ikinci sezon için geri dönerken; James Parriott, Glenn Ficarra, John Requa, Charles Gogolak ve Gil Bellows ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda görev yapmaya devam edecek.

AMAZON'UN 2018 DİZİLERİ

Patriot böylelikle yeni sezon onaylarını alan ve 2018'de geri dönecek olan platformun diğer dizileri Bosch, Castastrophe, Goliath ve Sneaky Pete gibi yapımların arasına katılmış oldu.

"Patriot" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin