Payitaht Abdülhamid yeni sezon hazırlıkları başladı! Yusuf Esenkal'dan yeni sezon fotoğrafı...

Payitaht Abdülhamid yeni sezon heyecanına çok az bir süre kaldı! Sevilen dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal'dan yeni sezon fotoğrafı geldi!

Nurşah
14 Ağustos 2018 - 17:00
Gündem

TRT 1 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yeni sezon heyecanına sayılı gün kaldı! Büyük bir merakla üçüncü sezonu beklenen dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal'dan yeni sezon paylaşımı geldi!

18-08/14/payitaht-yeni-sezon.Jpeg

Payitaht Abdülhamid'de yeni sezon heyecanı!

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlayan Payitaht Abdülhamid dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bir cuma klasiği haline gelen sevilen dizinin yeni sezonunda yepyeni tarihi karakterlere de merhaba diyeceğiz...

18-08/14/payitaht-abdulhamid-yeni-sezon.jpg

Önümüzdeki günlerde yine aynı heyecanla kaldığı yerden devam edecek olan Payitaht Abdülhamid dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal yeni sezon heyecanı sosyal medya hesabı Twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı. Başarılı yapımcının "Yeni sezonumuz hayırlı olsun" notu ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede büyük bir ilgi gördü...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin