Payitaht Abdülhamid'in Abdülkadir'i Can Sipahi'den sevgilisine romantik kutlama!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid dizisinin genç ve başarılı oyuncusu Can Sipahi, geçtiğimiz akşam sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 12:18
Magazin

TRT1 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid, cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Özlem Conker gibi başarılı oyuncuların yanı sıra Can Sipahi gibi genç yetenekler de yer alıyor.

18-12/05/payitaht-can-sipahi.jpg

Payitaht'ın Abdülkadir'i Can Sipahi, geçtiğimiz akşam sevgilisinin doğum gününü kutladı. Can Sipahi, sevgilisi Ecem Ataç'ın doğum gününde yanında olurken, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı aşk dolu fotoğrafa,

Sen oldun, dünya oldu. Her doğum gününde büyüsün gülüşün! Ömrün insanla, ömrün tüm yaşamla artsın. Sevinçlerin birken bin, yeni yaşın omzumun başında olsun.

 

18-12/05/can-sipahi.png

Can Sipahi kimdir?

18-12/05/can-s.jpg

20 Ocak 1988 İstanbul doğumlu olan Sipahi, ilk defa “Ah Kalbim” dizisi ile ekranlara adım atmıştır. Sabancı Üniversitesi Üretim Mühendisliği Bölümünden mezun olan oyuncu, şuanda Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde master öğrencisidir. “Aşk Yeniden” dizisinde “Orhan” karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu yer aldığı reklam çalışmalarıyla da kendini ön plana çıkarmıştır. Daha önce Beni Böyle Sev, Güneşi Beklerken, İntikam, Yıldız Masalı, Ah Kalbim gibi yapımlarda rol alan oyuncu şu anda da Payitaht Abdülhamid dizisinde Şehzade Abdülkadir karakterine hayat vermektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin