Payitaht Abdülhamid'in Mislimelek'i Buse Varol doğum yaptı!

Oyuncu Buse Varol ve şarkıcı Alişan'ın çocukları Burak doğdu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
13 Şubat 2019 - 12:07
Magazin

Payitaht Abdülhamid dizisinde Mislimelek karakterini canlandıran ve geçtiğimiz yıl şarkıcı Alişan ile dünyaevine giren oyuncu Buse Varol doğum yaptı. İsminin Burak olduğu, doğumdan önce paylaşılan bebek, sabah saatlerinde Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı. 

19-02/13/alisan.png

Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirilen doğumun ardından hastane Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

Buse Varol'un önceden kesinleşen doğum anı için, ünlü çiftin yakınları da hastanede bekleyişteydi.

19-02/13/alis.png

Alişan'ın, bebeği ile ilk fotoğrafı

19-02/13/bebek.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin