Kuzgun dizisinin tüm oyuncuları! Kuzgun'da kim kimdir?

Bu akşam Star tv ekranlarında başlayacak olan Kuzgun dizisinin tüm oyuncuları burada. Kuzgun dizisinde kim kimdir? İşte merak edilen Kuzgun oyuncuları..

Merve Mutlu
13 Şubat 2019 - 13:28
Yeni Bölüm

Uzun süren bir hazırlığın ardından Star tv ekranlarında bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Kuzgun dizisinin oyuncuları da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. 

Çekimleri Ürgüp'te gerçekleştirilen ve büyük bir intikam hikayesini konu alan Kuzgun dizisinin oyuncularına gelin hep birlikte bakalım.. 

Kuzgun dizisi oyuncu kadrosu

Barış Arduç - Kuzgun Akça Cebeci

19-02/13/kuzgun-1550054437.png

9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı. Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile uğraşan Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yaptı. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başladı. Kiralık Aşk adlı dizi ile yıldızı parladı. Pis Yedili, Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı gibi dizilerde de rol alan Barış Arduç, oyunculuk eğitimini kendisini keşfeden Ayla Algan'dan aldı.

Kuzgun dizisinde, çocuk yaştayken şehit olan polis babasının intikamı için 20 yıl bekleyen ve Akça kimliği ile geri dönen Kuzgun karakterini canlandırmaktadır. Kuzgun korumalık yapmakta ve yolu da çocukluk aşkı ama düşmanının kızı olan Dila ile kesişmektedir. Kuzgun dizinin ana karakteridir.

Burcu Biricik - Dila

19-02/13/dila.png

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 doğumludur. Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü kazandı, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatroları'nde yer aldı. Artiz Mektebi programında göz dolduran oyuncu, Beni Böyle Sev dizisi ile iyice parladı. Şeref Meselesi dizisinde kendini iyice ispat eden Biricik, Hayat Şarkısı adlı dizide başarıyla başrolü üstlendi. Son olarak da 8. Gün adlı dizide rol alan Biricik, kariyerinde daima ileri adım attı. 

Kuzgun dizisinde Burcu Biricik Dila karakterini canlandırmaktadır. Dila, işinde başarılı bir avukattır. Kuzgun'un çocukluk aşkı ve arkadaşıdır. Ama aynı zamanda Kuzgun'un düşmanının kızıdır. Kuzgun'u hâlâ seven Dila, 20 yıl sonra Akça olarak dönen Kuzgun ile yeniden birleşir ama ona kavuşması bir ömür sürecektir. 

Caner Şahin - Kartal Cebeci

19-02/13/caner-iahin-1550055153.png

Caner Şahin, 1992 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim alan Caner Şahin'in "Babam ve Ailesi" dizisi ilk projesidir. Kuzgun dizisi ile oyunculuk alanında büyük bir adım atmaktadır. 

Caner Şahin Kuzgun dizisinde Kartal karakterini canlandırmaktadır. Kartal Cebeci, Kuzgun'un yani yeni ismiyle Akça'nın kardeşidir. Asi biridir. O da abisi gibi baba acısı ile büyümüştür. 

Ahsen Eroğlu - Kumru

19-02/13/ahssn.png

Ahsen Eroğlu, 1994 yılında Çorlu’da doğmuştur. Eğitimini Ege Ünivesitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi alan Ahsen Eroğlu, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Bir Modern Habil Kabil Hikayesi adlı dizi ile yaşamış; daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kızlarım İçin ve Anne dizilerinde rol almıştır.
Son olarak da İstanbullu Gelin dizisinde rol almıştır. 

Kumru karakterini Kuzgun dizisinde Ahsen Eroğlu canlandırmaktadır. Kumru, Kartal ve Kuzgun'un kız kardeşidir. Oldukça akıllı ve güzel bir kızdır. 

Settar Tanrıöğen - Terzi Derviş

19-02/13/settar-tanriogen.jpg

Settar Tanrıöğen, 1962 yılında Denizli’de doğmuştur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Ve Sanat Tarihi Bölümü’nde tamamlamıştır. 1997 yılında rol aldığı Bir Demet Tiyatro dizisinde canlandırdığı Saldıray karakteriyle tanınan usta oyuncu; Urfalıyam Ezelden, Sultan, Babam Sağolsun, Alacakaranlık gibi projeler de yer almıştır.
Son olarak Baba Candır adlı dizide rol aldı. 

Kuzgun dizisinde Terzi Derviş karakterini Settar Tanrıöğen canlandırmaktadır. Terzi Derviş, dizinin kilit karakteridir. Kuzgun'un öldürülen babasının en yakın dostudur. Aynı zamanda Kuzgun'a da akıl hocası olur. 

Levent Ülgen - Rıfat Bilgin 

19-02/13/levent-ulgen.png

Levent Ülgen, 8 Ağustos 1962 doğumludur. Ankara İnönü Lisesi'ni, ODTÜ Fizik Bölümü'nü ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Tiyatroya Erkan Yücel'in Ankara Halk Tiyatrosu'nda başladı. Atçalı Kel Memet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim görme hakkını kazandı. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı.

2002'de yayınlanmaya başlayan En Son Babalar Duyar isimli televizyon dizisindeki rolüyle tanındı. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Tülay Bursa ile bir süre evli kalan Ülgen, tiyatro ve sinema çalışmalarına Ankara ve İstanbul'da devam etmektedir. 

Levent Ülgen, Kuzgun dizisinde Rıfat Bilgin karakterini canlandırmaktadır. Rıfat Bilgin, Kuzgun'un, babasının katili olduğunu düşündüğü düşmanıdır. Bilgin, emekli bir polis memurudur ve aynı zamanda zorluklarla okutup avukat olmasını sağladığı Dila'nın babasıdır. 

Emre Kentmenoğlu - Rıfat Bilgin'in gençliği

19-02/13/levent.png

Emre Kentmenoğlu, 1987 İzmir doğumludur. Eğridir Turizm Meslek Yüksek Okulu mezunudur. Dolunay dizisinde hayat verdiği Bekir karakteri ile sevilmiştir. Son olarak Payitaht Abdülhamit dizisinde Samir karakterine hayat vermiştir.

Kuzgun dizisinde Rıfat Bilgin'in gençliğini Emre Kentmenoğlu canlandırmaktadır. 

Hatice Aslan - Meryem

19-02/13/hatice-aslan.png

Hatice Aslan, 20 Şubat 1962 doğumludur. 1983'te Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirdi. 1986'da İzmir Devlet Tiyatrosu'na girerek profesyonel oldu. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara'da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla'yı canlandırdı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizilerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. Devlet Tiyatroları'nda ise, Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Karacaoğlan, Müfettiş gibi oyunlarda rol aldı.

Kuzgun dizisinde Meryem karakterini Hatice Aslan canlandırmaktadır. Meryem, Kuzgun'un annesidir. Öldürülen polis Yusuf Cebeci'nin eşi olan Meryem, 20 yılın ardından acı çekmeye devam etmektedir. 

Emel Dede - Meryem'in gençliği

19-02/13/emel-dede.jpg

Emel Dede, 1989 senesinde İstanbul'da doğmuştur. Psikolog - Öğretmen ve aynı zamanda oyuncudur. Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Birebir Oyunculuk dersleri alan Emel Dede, dizi hayatına Bıçak Sırtı isimli proje ile giriş yapmıştır. Sonraki dönemlerde Küçük Kadınlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi popüler olan dizilerde rol alarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Son dönemlerde de Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur dizisinde Doktor Aylin rolü ile karşımıza çıkmıştır.

Kuzgun dizisinde Meryem'in gençliğini Emel Dede canlandırmaktadır. Dizinin bugünden yaklaşık 20 yıl öncesinde, Kuzgun, Kumru ve Kartal'ın henüz birer çocuk olduğu ve eşi Yusuf Cebeci'yi kaybettiği dönemlerdeki haline hayat verecek. 

Baran Akbulut - Yusuf Cebeci

19-02/13/baran-1550056838.png

12 Nisan 1984 doğumlu olan Baran Akbulut, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü`nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır. İlk Oyunculuk deneyimini Halid Ziya Uşakligil`in dizi film haline uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde şoför Beşir karakteri ile tanınmıştır. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Baran Akbulut oyunculuk konusunda kısa zamanda büyük bir yol almıştır. Farklı projelerde yer almasına rağmen Aşk-ı Memnu dizisindeki Beşir rolü ile hafızalara kazınmıştır.

Kuzgun dizisinde Yusuf Cebeci karakterini Baran Akbulut canlandırmaktadır. Yusuf Cebeci polistir. Şehit olur. Kuzgun'un yıllar sonra intikam peşine düşeceği şaibeli bir durumla hayatını kaybetmiştir. Kuzgun, Kartal ve Kumru'nun babasıdır. 

Derya Beşerler - Seda 

19-02/13/derya-beserler.png

1987 yılında izmir’de dünyaya gelen Derya Beşerler, Yeditepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. 2015 senesinde Gripin grubu solisti Birol Namoğlu ile dünya evine girmiştir. Bugüne kadar N’apcaz Şimdi?, Merdiven Baba, Canım Ailem, Bir Çocuk Sevdim, Aşk Emek İster, Gurbette Aşk, Ahirim Sensin, Gecenin Kraliçesi ve Ufak Tefek Cinayetler gibi birçok projede rol almıştır.

Kuzgun dizisinde Seda karakterini Derya Beşerler canlandırmaktadır. Seda, avukat olan Dila karakterinin yengesidir.

İpek Erdem - Şermin 

19-02/13/ipek.png

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Bursa Devlet Tiyatrosunda Kazım ile Havva, Osmaniye Kültür Merkezinde ise Hansel ve Gratel adlı oyunlarda yer aldı. Okul arkadaşı Yıldız Asyalı'nın Gani Müjde ile tanıştırması ile Hayat Bilgisi dizisi ilk televizyon deneyimi oldu. Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si olarak tanındı. 

Kuzgun dizisinde Şermin karakterini İpek Erdem canlandırmaktadır. Şermin, Rıfat Bilgin'in ikinci eşi, Dila'nın da üvey annesidir. 

Aytek Şayan - Ali

19-02/13/ali.png

1985 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2013 yılı Bilkent Üniversitesinin Tiyatro bölümü mezunudur. İsimsizler dizisinde hayat verdiği Bozan Erol karakteri ile tanınmaya başlayan Aytek Şayan daha sonra da son yılların en başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul’da Lais karakterine hayat vermiştir. Aytek Şayan tiyatrocu yönü ile daha çok tanınır.

Kuzgun dizisinde Ali karakterini Aytek Şayan canlandırmaktadır. Rıfat’tan bir türlü hesapsız baba sevgisini görememiş bir adam. Babasının beklentilerini karşılayamadığını, ona yeterli bir evlat olamadığını düşünen ve bu yüzden de kendisini değersiz hisseden Ali hep kendini ispat peşindedir. Ali, Seda ile evlidir ve beş yaşında Defne isimli bir kızı vardır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin