Kuzgun Kumru (Ahsen Eroğlu) kimdir?

Kuzgun dizisinde Kumru karakterini canlandıran genç oyuncu Ahsen Eroğlu kimdir?

Nurşah
13 Şubat 2019 - 14:19
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının Ay Yapım imzası taşıyan yeni dizisinin oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Kuzgun Kumru karakterini canlandıran genç oyuncu Ahsen Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...19-02/13/kuzgun-kumru-ahsen-eroglu.jpg

Kuzgun Kumru kimdir?

Merakla beklenen dizide Kumru Kartal ile Akça Kuzgun'un kardeşidir. Kuzgun'un kaybolması ve yaşadığı acılar haksızlıklara karşı çıkan ve mücadeleci bir insana dönüştürmüştür. Oldukça güzel ve akıllı olan bu karakter genç oyuncu Ahsen Eroğlu tarafından canlandırılmaktadır...

19-02/13/kuzgun-kumru-kim.jpg

Ahsen Eroğlu kimdir?

Ahsen Eroğlu, 1994 yılında Çorlu’da doğmuştur. Lisans eğitimini Ege Ünivesitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi alan Ahsen Eroğlu, Yedigün ve Tadım reklam filmlerinde oynamış ve televizyon ekranlarında görülmeye başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Bir Modern Habil Kabil Hikayesi adlı dizi ile yaşamış; daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kızlarım İçin ve Anne dizilerinde rol almıştır.

Star Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar, Neslihan Arslan, Dilara Aksüyek, Salih Bademci, Fatih Koyunoğlu, Neslihan Yeldan, Fırat Tanış gibi önemli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinde Yaz karakterini canlandıran güzel oyuncunun son projesi Kuzgun dizisi olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin