Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Hakan Yufkacıgil!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna en son katılan isim Hakan Yufkacıgil oldu!

Nurşah
09 Ağustos 2018 - 15:43
Magazin

İlk bölümü 2017 senesinde izleyici karşısına çıkan ve büyük bir beğeni toplayan TRT 1 ekranlarının tarih konulu sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonunda yeni bir karakterle tanışacağız! 

18-08/09/payitaht-abdulhamid-hakan-yufkacigil.jpg

Hakan Yufkacıgil Payitaht Abdülhamid kadrosunda!

Yeni sezon çekimlerine bayramdan sonra başlaması planlanan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Hakan Yufkacıgil katıldı... Son olarak geçtiğimiz sezon yayınlanan Kızlarım İçin adlı dizi ile izlediğimiz 38 yaşındaki Hakan Yufkacıgil, Payitaht Abdülhamid'de İşkodralı Celalettin Paşa karakteri ile ekrana gelecek.

18-08/09/payitaht-iskodrali.jpg

Bir cuma klasiği haline gelen sevilen dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal ise, Filinta dizisinde de birlikte çalıştığı Hakan Yufkacıgil'in fotoğrafını Instagram hesabında "Yuvana hoşgeldin" notu ile birlikte paylaştı... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin