Celil Nalçakan yerli This Is Us dizisinde!

Hayati ve Diğerleri adlı dizide başrolde yer alan Celil Nalçakan'ın yeni projesi belli oldu!

Nurşah
09 Ağustos 2018 - 14:25
Magazin

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan fakat izleyiciden beklenen reytingi alamamasının ardından final yaparak yayından kaldırılan Hayati ve Diğerleri adlı dizide başrolde yer alan Celil Nalçakan'ın yeni dizisi belli oldu!

18-08/09/celil-nalcakan-this-is-us.jpeg

Yerli This Is Us dizisinin kadrosu şekilleniyor!

Fox Tv ekranları için Medyapım'ın yayına hazırladığı merakla beklenen yerli This Is Us uyarlaması için geri sayım başladı... Kadrosu giderek netleşmeye başlayan yeni dizinin son ismi de Celil Nalçakan oldu... Başrolde Songül Öden ile birlikte yer alacak olan 40 yaşındaki başarılı oyuncuyu en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayati ve Diğerleri adlı dizide izlemiştik...

Çekimlerine en geç önümüzdeki ayın ortasında başlanacağı duyurulan yeni uyarlama dizimiz hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin