Superman serisinin Lois Lane'i Margot Kidder'ın ölüm nedeni belli oldu!

Lois Lane rolüyle bir döneme damga vuran Margot Kidder'ın ölümünün arkasındaki nedenler ortaya çıktı.

Volkan Küçükel
09 Ağustos 2018 - 13:54
Kültür Sanat

Superman filmleri serisindeki "Lois Lane" karakteriyle özdeşleşen Margot Kidder 13 Mayıs 2018 tarihinde Livingston, Montana'daki evinde hayatını kaybetmişti.

Yaklaşık üç ay sonra aktrisin ölüm sebebine ilişkin detaylar gün ışığına çıktı.

KIDDER'IN ÖLÜM NEDENİ İNTİHAR

Park County, Montana'daki Adli Tıp Şüpheli Ölümler Birimi, Margot Kidder'ın ölümünün intihar nedeniyle gerçekleştiğine hükmetti.

18-08/09/margot-kidder-lois-lane.jpg

YÜKSEK DOZDA UYUŞTURUCU VE ALKOL

Ölüm vakalarında tahkikatı yürüten memur Richard Wood'un Associated Press'e yaptığı açıklamaya göre Kidder'in ölümü kendi başınayken kullanmış olduğu yüksek dozdaki alkol ve uyuşturucudan kaynaklandı.

Bu açıklamaların dışında başka bir detaya yer verilmedi.

1970 ve 1980'li yıllarda Superman karakterini canlandıran Christopher Reeve ile başrol oynadığı filmler sayesinde "Louis Lane" olarak ünlenen, kariyeri boyunca The Amityville Horror gibi çeşitli filmlerde de boy gösteren aktris 13 Mayıs'ta Livingston, Montana'daki evinde 69 yaşında hayatını kaybetmişti.

18-08/09/margot-kidder-superman.jpg

Yaşadığı şöhret dolu günlerin ardından bir dönem akıl hastalığına yakalan Kidder, 90'lı yıllarda geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalmıştı.

Sonrasında kariyerine devam eden aktris Boston Common'da altı bölüm boyunca Cookie de Varen karakterine hayat verirken, son olarak bağımsız film The Neighborhood'un oyuncu kadrosunda yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin