Batwoman'ı canlandıracak isim belli oldu!

The CW kanalının yeni süper kahraman dizisi projesi Batwoman'da başrole Ruby Rose getirildi. Ruby Rose kimdir?

Volkan Küçükel
09 Ağustos 2018 - 12:50
Kültür Sanat

Arrow, Supergirl, The Flash, Legends of Tomorrow gibi birçok süper kahraman dizisine ev sahipliği yapan The CW kanalının Batwoman karakterini merkezine alan aynı isimdeki dizinin geliştirme çalışmalarına başladığını geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik.

BATWOMAN "RUBY ROSE" OLDU!

İlk olarak yaklaşmakta olan yeni yayın sezonunda Aralık ayında Arrowverse olarak bilinen evrenin tüm süper kahramanlarını bir araya getirecek ortak bir bölümde tanıtılması beklenen Batwoman karakterini canlandıracak isim de belli oldu: Ruby Rose.

18-08/09/batwoman.jpeg

The Vampire Diaries yürütücü yapımcısı Caroline Dries ve The CW kanalının süper kahraman dizilerinin mimarı Greg Berlanti'nin arkasında olduğu Batwoman dizisi için senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

BATWOMAN DİZİSİNİN KONUSU

DC Comics karakterlerine dayalı olarak senaryosu Dries tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi; toplumsal adaleti sağlamak için büyük bir tutkuya ve aklından geçeni söyleme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olan Kate Kane karakterini merkezine alıyor.

Gotham şehrinin sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç olaylarının önüne geçmek isteyen Kate için henüz süper kahraman tanımlaması yapmak biraz güç! Aynı zamanda lezbiyen olan karakter umudun sembolü olmadan önce kendi sorunlarının üstesinden gelmelidir.

Hikayesinin merkezinde bir eşcinsel karakterin yer aldığı, çizgi romandan uyarlanan ilk süper kahraman dizisi olma özelliğindeki Batwoman'a hayat verecek Rose da bir lezbiyen.

Genç kitlenin cinsel kimliklerini saklamaması temasına sahip ve Youtube'da 25 milyonun üzerinde görüntülenen Break Free isimli kısa bir film de çekmiş olan aktris, lezbiyen olduğunu asla gizlemediği konusundaki söylemleriyle sık sık gündeme gelen bir isim.

18-08/09/ruby-rose-oyuncu.jpg

RUBY ROSE'UN KARİYERİ

Netflix'in Orange is the New Black dizisinin üçüncü sezonunda Stella Carlin karakteriyle karşımıza çıkan Ruby Rose ayrıca XXX: The Return of Xander Cage, Resident Evil; Final Chapter, John Wick: Chapter Two ve Pitch Perfect 3 gibi filmlerde rol aldı. Oyuncu Warner Bros. filmi The Meg'in de kadrosunda bulunuyor.

Berlanti Productions ve Warner Bros. Televizyon ortak yapımcılığındaki Batwoman dizisinin yürütücü yapımcı kadrosu Dries, Berlanti, Sarah Schechter, Mad Ghost Productions'tan Geoff Johns (The Flash) gibi isimlerden oluşuyor.

Batwoman'ın başrolünün açıklanmasının ardından kadroya katılacak diğer oyuncuların da yavaş yavaş duyurulması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin