Ushan Çakır Ufak Tefek Cinayetler dizisinde!

Sevilen oyuncu Ushan Çakır yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile yeni sezonda ekranlarda olacak!

Nurşah
09 Ağustos 2018 - 11:54
Magazin

Son olarak Atv'de yayınlanan Masum Değiliz adlı televizyon dizisi ile izleyici karşısına çıkan Ushan Çakır önümüzdeki dizi sezonunda Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer alacak! İşte detaylar...

18-08/09/ufak-tefek-cinayetler-yeni-sezon.jpg

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni ismi: Ushan Çakır

Geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda eden sevilen dizinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Edip karakterini canlandıran Selim Bayraktar'ın kadrodan ayrılmasının ardından yeni oyuncular için heyecanlı bekleyip başladı...

İLGİLİ İÇERİK

Ay Yapım imzası taşıyan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile anlaşan Ushan Çakır, dizinin izleyenlerini şimdiden büyük bir merak içerisinde bıraktı... 34 yaşındaki başarılı oyuncunun diziye nasıl bir karakter ile dahil olacağı ise henüz belli olmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin