Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Şakir Güler oldu!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni oyuncu..

Merve Mutlu
26 Eylül 2019 - 15:34
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Bülent İnal (Abdülhamid Han), Özlem Conker (Bidar Sultan), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Selen Öztürk (Seniha Sultan) ve Hakan Boyav (Mahmut Paşa) gibi başarılı isimleri bir araya getiren Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. İzleyici karşısına çıkmak için gün sayan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

19-09/26/payitaht-abdulhamid.png

ÜS Yapım imzası ile TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan dönem dizisi Payitaht Abdülhamid dizisi, yeni sezon ilk bölümü ile yarın akşam kendi saatinde ekranlarda olacak. 90. bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan dizide yeni bir isim de göze çarpacak.. 

Şakir Güler Payitaht Abdülhamid'de!

19-09/26/akir-guler.png

Bu hafta ekranlarda olacak olan 90. bölüm ile birlikte diziye dahil olacak olan yeni isim Şakir Güler oldu. Güler dizide, David Grun karakterine hayat verecek.. 

Şakir Güler kimdir?

19-09/26/akir-guler-kidir.png

6 Haziran 1987 doğumlu olan Şakir Güler, Cevat Koçak Ticaret Meslek Lisesi (2006) ve Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü mezunudur. Halen Kadir Has Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü'nde öğrenimine devam etmektedir. İlk dizi tecrübesi Huzurum Kalmadı adlı dizidir. Alın Yazım, Cinayet, Sevda Kuşun Kanadında gibi dizilerde de rol alan oyuncu en son Tek Yürek dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin