Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon oyuncuları belli oldu!

Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Merve Mutlu
21 Eylül 2020 - 16:43
Gündem

TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni sezonda yeni isimler katılıyor. Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile Bülent İnal'ın yer aldığı dizinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizinin yeni sezon oyuncuları da oldukça merak ediliyor.

20-09/21/payitaht.jpg

Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyan ve Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi 21 Eylül'de yeni sezon için yeniden sete giriyor. Sezona, diğer dizilerin aksine geç girme kararı alan dizi, 6 yeni oyuncu ile izleyici karşısına çıkacak.

Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon oyuncuları belli oldu!

20-09/21/trt1.jpg

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid, oldukça başarılı yürüttüğü ekran macerasına yeni sezonda yeni isimlerle devam edecek. Kristafor Mikaelyan karakteri ile Hakan Bilgin, İzak Fernandez karakteriyle Cansu Fırıncı, Komiser Aziz Baba karakteri ile İsmail Hakkı Ürün, Sadrazam Ferit Paşa karakteriyle Yılmaz Meydaneri, Eskidarlı Vahap karakteri ile Burak Haktanır ve Tatavlalı rolü ile Mehmet Korhan Fırat dizinin yeni oyuncuları oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin