Pazar reytinginde birinci kim oldu? O Ses Türkiye mi? Savaşçı mı?

Pazar reytinginde birinci kim oldu? Rekabetin kıyasıya sürdüğü Pazar gününde iddialı projelerden hangisi ilk sıraya yerleşti? O Ses Türkiye mi? Savaşçı mı?

Berfu Gürle
27 Kasım 2017 - 12:00
Reyting

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her sezon reytinglerin şampiyonu olan O Ses Türkiye yarışması geçtiğimiz gün reytinglerde ne yaptı? Aynı zamanda final yapıp yapmayacağı konuşulan Çocuklar Duymasın kaçıncı sırada yer aldı? Pazar reytinginde birinci kim oldu? O Ses Türkiye mi? Savaşçı mı? İşte yanıtı!

Pazar reytinginde birinci kim oldu? 

17-11/27/pazar-reyting.png

FOX'un dizisi Savaşçı Total'de birinciliği bırakmadı. 2. Sırada da dizinin özet bölümü yer alırken geçtiğimiz sezonlarda izlenme rekorları kıran O Ses Türkiye yarışması ise Total'de 5. ve 6. sıranın sahibi oldu.

17-11/27/pazar-gunu-reyting-sonuclari.png

Reyting AB'de birinciliği O Ses Türkiye alırken Savaşçı onu takip etti. 

 17-11/27/pazar-reytinginde-birinci-kim-oldu-o-ses-turkiye-mi-savasci-mi.png

ABC1'de birinciliğin sahibi Savaşçı oldu. O Ses Türkiye'de hemen ardından geldi. Uzun zamandır final yapacağı konuşulan 2000'lerin fenomen dizi Çocuklar Duymasın ise ABC1'de 7. Sırada yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin