The Walking Dead'den Fear the Walking Dead'e geçecek karakter belli oldu!

The Walking Dead'de Lennie James'in hayat verdiği Morgan Jones karakteri iki dizi arasında köprü kurup Fear the Walking Dead'de boy gösterecek.

Volkan Küçükel
27 Kasım 2017 - 10:35
Gündem

Robert Kirkman'ın çizgi romanından türeyen iki AMC dizisi The Walking Dead ve Fear the Walking Dead'in ilerleyen dönemde crossover bölümle izleyicilerin karşısına çıkacağı haberini geçtiğimiz aylarda almıştık.

"Walking Dead evreni için çok büyük bir olay" olarak nitelenen bu durumla ilgili şimdiye kadar herhangi detaylı bir bilgi gelmemişti.

Dün akşam The Walking Dead'in yeni bölümünün hemen ardından ekranlara gelen ve The Walking Dead'den Melissa McBride (Carol), Siddiq karakteriyle oyuncu kadrosuna yeni eklenen Avi Nash, showrunner Scott M. Gimple ve yönetmen Kevin Smith'in katıldığı Talking Dead adlı programda crossover'ın nasıl gerçekleşeceği konusunda önemli bilgi açığa çıktı.

MORGAN JONES, FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZONDA!

Showrunner Scott M. Gimple'ın yaptığı açıklamaya göre The Walking Dead'de Lennie James'in hayat verdiği Morgan Jones karakteri iki dizi arasında köprü kurup Fear the Walking Dead'de boy gösterecek. Kısacası, Morgan'ı 2018 senesi içinde başlayacak Fear the Walking Dead'in 4. sezonunda izleyeceğiz.

17-11/27/the-walking-dead-fear-the-walking-dead-crossover-comicbook-com-1061143-1280x720-1511770292.png

Peki bu durum Morgan'ın The Walking Dead'den tamamen ayrılacağı anlamını mı taşıyor?

James'in Austin, Texas'taki Fear The Walking Dead çekimlerine başlamaya hazırlandığı şu dönemde şimdilik böyle kesin bir durum söz konusu değil.

Scott M. Gimple konuyla ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Morgan, Fear the Walking Dead'de görünecek olsa bile, The Walking Dead'de çok sayıda hikayesini geride bırakmış durumda. Morgan'ın The Walking Dead 8. sezondaki pozisyonu onu Fear the Walking Dead'deki hikayeye yerleştirdi.

17-11/27/twd-ftwd.jpg

Ayrıca Fear the Walking Dead'in dünyasını ve karakterlerini tanıdık yeni bir göz üzerinde de görmek önemli."

Bakalım Morgan'ın Fear the Walking Dead'e geçişi beraberinde neler getirecek...

The Walking Dead iki hafta sonra 10 Aralık'taki bölümüyle sezonun kış finalini gerçekleştirirken, sezonun geri kalan bölümlerini tamamlamak için 2018'in ilk aylarında geri dönecek.

Fear the Walking Dead'in 4. sezonunun ise 2018'in ortalarında başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin