Toast Of London dizisinin 4. sezonu geliyor!

İngiliz komedisi Toast of London yeni bir sezonuyla dönüş hazırlığında!

Volkan Küçükel
26 Kasım 2017 - 23:08
Gündem

Jon Hamm ve Jude Law gibi ünlü oyuncuları konuk etmesiyle dikkat çeken, eleştirmenlerin favori İngiliz komedilerinden "Toast of London" yeni bir sezon için geri dönüş hazırlığında!

İngiltere'de Channel 4 ve Amerika'da Netflix aracılığıyla izleyicilerle buluşan dizinin 2013, 2014 ve 2015 senelerinde ekranlara gelen üç sezonunun ardından geri dönmesi beklenmiyordu. Ancak dizinin yaratıcısı ve yıldızı Matt Berry'nin BBC Radio 6 Music ile yaptığı söyleşiye bakılırsa yeni bölümler yolda gibi!

17-11/26/toast-of-london-ingiliz-dizisi.jpg

TOAST OF LONDON 4. SEZON GELECEK!

Berry, yeni bölüm senaryolarını şimdilik kafasında yazmaya devam ettiğini açıklarken 4. sezon konusunda bir zaman çizelgesine değinmedi. Aktör yeni bir sezonu yazmanın, ön prodüksiyon aşamasının ve çekimlere başlama sürecinin uzun zaman aldığını belirtti.

TOAST OF LONDON MUHTEMEL 4. SEZON HİKAYESİ

Berry geçmiş dönemlerde yaptığı açıklamada "Toast'ı New York ya da Los Angeles'a götürebilirim. Muhtemelen Los Angeles'tan nefret eder ancak dizi için bu durum iyi bir gelişme olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Olası yeni sezon hikayesinde Toast'ı buralarda görmemiz mümkün!

17-11/26/toast-of-london-dizisi.jpg

Arthur Matews (Father Ted) ve Matt Berry ortaklığında yaratılan; Berry'i garip ve aykırı bir kişiliğe sahip, inişli çıkışlı bir geçmişe sahip orta yaşlı bir aktör Steven Toast rolüyle izlediğimiz dizi için geride bıraktığımız sene sonlarına doğru Berry "Toast bir şekilde geri dönecek ancak şu anda hiçbir şey yazılmadı" açıklamasını yapmıştı.

Objective Media yapımcılığında yarım saat süreli altışar bölümden oluşan üç sezonuyla ekranlara gelen Toast of London; Hamm, Law, Josh Homme, Morgana Robinson, Vic Reeves, Martin Freeman ve Sam Mendes gibi çeşitli isimleri konuk olarak ağırladı.

Doon Mackichan, Roberth Bathurst, Harry Peacock, Tim Downie ve Shazad Latif dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin