Rise dizisinden ilk fragman yayınlandı!

NBC'nin sezon ortası dönemde ekranlara getirmeye başlayacağı Rise dizisinden ilk fragman geldi!

Volkan Küçükel
26 Kasım 2017 - 13:27
Gündem

Friday Night Lights showrunner'ı Jason Katims ve Hamilton yapımcısı Jeffrey Seller'ın elinden çıkan NBC'nin müzik içerikli yeni sezon dizilerinden "Rise"tan ilk görüntüler paylaşıldı.

Michael Sokolove'nin 2003 yılında kaleme aldığı Drama High isimli kitaptan esinlenerek ekranlara uyarlanan Rise; Josh Radnor (How I Met Your Mother), Rosie Perez (Search Party) ve Auli'i Cravalho (Moana) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor.

Joe Tippett, Sean Grandillo, Billy Joe Kiessling, Marley Shelton, Damon J. Gillespie ve Stephanie J. Block oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

"RISE" KONUSU

Proje çıkış aşamasında ismi Drama High olan Rise'ın hikayesi ezber bozan bir tiyatro öğretmeninin yaşamını bizlere sunacak.

17-11/26/rise-dizisi-foto.jpg

Dizde kendini işine adamış, ilham verici ve iyi bir aile babası olan Lou Mazzuchelli'nin (Radnor) okulun artık işlevsiz hale gelen tiyatro bölümünü devralması ve sadece okulu değil, aynı zamanda tüm işçi sınıfı kasabasını da hareketlendirmesini izleyeceğiz.

RISE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Senaryosunu Jason Katims'in kaleme alıp; Katims'in Jeffrey Seller, Michelle Lee ve Flody Suarez ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği Rise; kanalın reyting rekortmeni dizisi This Is Us'ın sezon finali yapmasının ardından 13 Mart'ta (10 PM) prömiyerini gerçekleştirecek.

İLGİLİ İÇERİK

Dizi, bu yayınının ardından 20 Mart'ta kendi zaman dilimine geçerek (9 PM) ekran macerasını sürdürecek.

"Rise" - "Let's Dream Big!" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin