Black Mirror 4. sezon açılış bölümünden fragman ve poster yayınlandı!

Netflix'in popüler dizisi Black Mirror'ın 4. sezonu yaklaşıyor.

Volkan Küçükel
26 Kasım 2017 - 12:48
Gündem

Ekran macerasına Channel 4 kanalında başlayan, geçtiğimiz sezonla birlikte online yayın platformu Netflix'e transfer olan popüler dizi Black Mirror'ın 4. sezonunun yaklaştığını hissetmeye başladık!

Geçtiğimiz aylarda Edinburgh Uluslararası Televizyon Festivali'nde yeni sezonunun altı bölümden oluşacağını öğrendiğimiz dizinin açılış bölümü "Arkangel"dan fragman ve poster paylaşıldı.

BLACK MIRROR "ARKANGEL" BÖLÜMÜNÜN KONUSU

Kuzuların Sessizliği, Panik Odası gibi filmlerden tanıdığımız ünlü aktris Jodie Foster'ın kamera karşısına geçip yönetmen koltuğunda oturduğu Arkangel bölümünün hikayesi iyi ebeveyn olma olgusuna dehşet verici, düşündüren bir bakış atacak.

Charlie Brooker'ın senaryosunu kaleme aldığı bölümde Rosemarie Dewitt (La La Land, Mad Men), Brenna Harding (A Place to Call Home) ve Owen Teague (Bloodline) gibi isimler yer alıyor.

17-11/26/black-mirror-arkangel-posteri.jpg

Bölüm için paylaşılan 55 saniye süreli fragmanda hikayenin DeWitt'in karakterinin kızının parkta oynarken birden ortadan kaybolmasıyla başladığı anlaşılıyor. Annenin bu durumun tekrar etmemesi için aşırı noktalara gitmesini ve bunun getirdiği sonuçları göreceğiz.

17-11/26/black-mirror-arkangel-bolumu-fotograf-1511687182.jpg

BLACK MIRROR 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Black Mirror'ın Arkangel, Black Museum, Crocodile, Hang the DJ, Metalhead ve USS Callister isimli bölümlerden oluşacak 4. sezonu 2018 senesi içinde Netflix aboneleriyle buluşacak.

Sezonun başlangıç tarihinin yakın bir zamanda duyurulmasını bekliyoruz.

"Black Mirror - Arkangel" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin