Altın Tepsi dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Altın Tepsi dizisinin detayları belli olurken yeni bir bilgi paylaşıldı. Dizi ilk süreçte Atv ekranlarında yayınlanacağını duyurmuştu. Fakat yayın hayatına başlamadan kanal değişikliği yaşadı. Altın Tepsi dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Berfu Gürle
25 Kasım 2017 - 14:43
Gündem

MedYapım'ın yapımını üstlendiği dizi Altın Tepsi oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde sürpriz bir isim dahil oldu. Ekibe katılan o isim Gülbeyaz dizisi ile tanıdığımız güzel oyuncu ve ses sanatçısı Şevval Sam oldu. Dizi oldukça merak uyandırdığı şu dönemde büyük bir değişiklik yaşadı. Henüz yayın hayatına başlamamış olan dizi Atv'de yayınlanmayacak. Peki Altın Tepsi dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Altın Tepsi dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

2018 yılı Ocak ayında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan dizi kanal değişikliği yaşadı. Sosyal medya üzerinden bu değişikliğin duyurulduğu haberine göre ise yapım FOX ile anlaştı. Ocak ayında FOX'ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanın dizinin şuan için kesinleşen başrol oyuncuları Şevval Sam, Onur Tuna, Damla Sönmez ile Talat Bulut oldu.

Dizinin senaryosunu ise Meliz Civelek yazacak. Civelek'in yazdığı Altın Tepsi'de üç şeyin gizlenemez olduğu vurgulanacak: "aşk, duman ve parasızlık"...

Dizinin Konusu için tıklayınız


           

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin