Altın Tepsi dizisine ünlü oyuncu Şevval Sam'da dahil oldu!

Atv ekranlarına yeni sezonda başlayacak Altın Tepsi dizisine ünlü oyuncu Şevval Sam'da dahil oldu. Dizi iddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla, seyirci tarafından sevilen bir proje olacak.

Berfu Gürle
30 Ekim 2017 - 11:40
İptal - Onay

Atv'nin iddialı projesi Altın Tepsi dizisine ünlü oyuncu Şevval Sam'da dahil oldu. Dizide yer alacakları kesinleşen iki oyuncu Talat Bulut ve Onur Tuna olmuştu. Cast ekibinin çok sıkı çalıştığı proje açıklanan kadrosu ile hayranlarını sevindirdi.

Senaryosunu Melis Civelek'in ele alındığı dizinin yönetmenide belli oldu. Dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yapacak. İş dünyasının o gösterişli hayatlarının arkasında yatan entrikaları ekranlara etkileyici bir sunumla getirecek olan dizi heyecanla bekleniyor. Dizide Talat Bulut cemiyetin gözde iş adamı Halit Aydın karakterini canlandırıken; Aydın'ın hırslı bir karaktere sahip eşini ise Şevval Sam canlandıracak. 

Onur Tuna kalbini aşka sonuna dek kapamış yakışıklı bir iş adamıdır.  Havacılık şirketi sahibi olan Alihan Taşdemir, bir uçak firmasında çalışan hostes Zeynep ile yolları kesişince işler karışacak ve aşk hayatında değişiklikler yaşanacaktır. Zeynep rolü için Damla Sönmez'in ismi konuşulduğu bilgiler arasında...

Şevval Sam Kimdir?

17-10/30/evval-sam-kimdir.jpg

Ünlü müzik sanatçısı Leman Sam'ın kızıdır. 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 8 adet albüm sahibidir. Tiyatrocu, oyuncu ve şarkıcıdır. Televizyon projelerinden Gülbeyaz dizisinde canlandırdığı Gülbeyaz karakteri ile tanınmıştır. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu en son Kanal D ekranlarına gelen Bodrum Masalı dizisinde yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin