Kevin Spacey kimdir? Ünlü aktör eşcinsel olduğunu açıkladı!

En son House of Cards dizisindeki başarılı performansıyla gündemde olan Kevin Spacey'in yıllar önce Anthony Rapp'i taciz ettiği ortaya çıktı.

Editör
30 Ekim 2017 - 12:10
Gündem

Hollywood'un renkli sahnelerinin arkasında yaşananlar sızdırılmaya devam ederken bir taciz-tecavüz haberi de Kevin Spacey için geldi.

ÇOCUK İSTİSMARI

46 yaşındaki aktör Anthony Rapp'ın geçtiğimiz günlerde BuzzFeed'e düşen açıklamasına göre; yine aktör olan Kevin Spacey bundan 32 yıl önce evinde verdiği bir partide tüm davetliler gittikten sonra evde yalnız kaldıkları sırada henüz o zamanlar 14 yaşında olan Anthony Rapp'i yatağa iterek üstüne çıkmış. Rapp bunun üzerine Spacey'i iterek evden kaçtığını anlattı.

17-10/30/anthony-rapp-ilk-filmi.jpg

Kevin Spacey ise bu suçlamaları kabul ederek "yapmış olabilirim, özür dilerim" dedi. 

İki oskar sahibi başarılı oyuncu Kevin Spacey, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada eşcinsel olduğunu da ifade etti. 

"EŞCİNSELİM"

Spacey'in yaptığı açıklama şu şekilde;

"Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi aşkın önceki bu olayı hatırlamıyorum. Ancak dediği gibi davrandıysam çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl yaşattığım duygular için de özür diliyorum. Özel hayatımla ilgili korumacı tavrım nedeniyle hakkımda pek çok hikayenin konuşulduğunu biliyorum.

17-10/30/kevin-spacey.jpg

"BU GERÇEKLE AÇIK VE DÜRÜST ŞEKİLDE YÜZLEŞMELİYİM"

En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkim oldu. Erkeklerle duygusal ilişkiler yaşadım ve onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçeklikle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor.”

Kevin Spacey Kimdir

Gerçek adı Kevin Spacey Fowler olan Amerikalı aktör, yapımcı ve yönetmendir. Tiyatro ile başladığı sanat hayatına sinema filmlerinde rol aldığı birbirinden iddialı filmlerle devam etti. En iyi erkek oyuncu oskarını American Beauty filmiyle alarak kariyerinde önemli bir adım attı. Oynadığı diğer önemli filmler The Usual Suspects, Se7en, L.A. Confidential, The Negotiator ve The Life of David Gale’dir.

26 Temmuz 1959 Pazar günü Amerika'nın New Jersey kentinde South Orange kasabasında dünyaya geldiğinde babası Thomas Geoffrey Fowler yazar annesi Kathleen Spacey ise sekreterdi. İki de kardeşi olan Spacey'in babası siyasal suçlamalar sebebiyle işinden olduktan sonra 1963'te California'ya yerleşti.

Northridge Military Academy'e giden Spacey sonrasında Chatsworth High School'a devam etti. Bu okuldan mezun olduktan sonra stand-up showlarına başlayarak komedyenlik yapmaya başladı.

İkinci oskarını da Se7en, A Time to Kill, L.A. Confidential, Midnight in the Garden of Good and Evil, It's Tough to Be a Bug, The Negotiator ve Hurlyburly gibi yapımlarda rol aldığı yıllarda 1999'da en iyi erkek oyuncu dalında kazanarak American Beauty'deki rolüyle unutulmazların arasında yer aldı.

Empire dergisi tarafından düzenlenen Entertainment Weekly'de son on yılın en iyi atörü seçildi.

Oyunculuk kariyerinin yanısıra siyasi kimliğini de öne çıkaran Spacey, Demokrat Parti'yi desteklerken Bill Clinton'la yakın ilişkisi sebebiyle partiye 42 bin dolarlık yardımla gündeme geldi.

En son siyasi kimliği ve ilgisini de yansıttığı aynı konulu dizi House Of Cards dizisindeki performansıyla unutulmaz diziler arasındaki yerini aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin