Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

MedYapım'ın yapımını üstlendiği dizi Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri hakkında bilgiler oluşmaya başladı. Atv ekranlarına gelmeye hazırlanan dizinin senaryosunu Melis Civelek yazacak.

Berfu Gürle
29 Eylül 2017 - 12:12
İptal - Onay

Atv bu sezonda seyircisini eline tutacak gibi. Yeni sezonda hazırlanan diziler tufanını bir yenisi daha katılıyor. Yeni sezonda ekran karşısına çıkacak Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri ile ilgili detaylar haberimizin devamında...

MedYapım'ın yapımını üstlendiği dizi yeni sezonda Atv ekranlarında olacak. Dizinin yönetmeni henüz belli değil fakat senaryosu Melis Civelek tarafından yazılacak.

Altın Tepsi Dizisi Konusu 

"Hayatta üç şey gizlenemez; aşk, duman ve parasızlık" Melis Civelek işte bu sloganla karşımıza çıkıyor. Dizi cemiyet ve iş dünyasının görünmeyen yüzünü ortaya çıkaracak bir hikayeyi anlatıyor. Halkın gördüğü o şaşalı cemiyet hayatının ardında nelerin döndüğünü anlatacak dizi şimdiden merak konusu. 

Başrollerinde Onur Tuna (Alihan Taşdemir) ile Talat Bulut'un(Halit Aydın) oynayacağı dizide yeni bir isim de konuşulmaya başladı. Güllerin Savaşı dizisinden tanıdığımız Gülru karakteri ile herkesin tanıdığı Damla Sönmez. Damla Sönmez Altın Tepsi dizisinde Zeynep karakterini canlandıracak.

Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Onur Tuna 

17-09/29/onur-tuna-altin-tepsi-dizisi.jpg

Alihan Taşdemir, aşka kalbini sonuna kadar kapamış yakışıklı bir iş adamıdır. Havacılık şirketi sahibi olan Taşdemir'in Zeynep'e kalbini açıp açmayacağı merak konusu.

Damla Sönmez

17-09/29/damla-sonmez-altin-tepsi.jpg

Güzel oyuncu dizide Zeynep karakterini canlandıracak. Havacılık sektöründe olan Zeynep bir uçak firmasında hosteslik yapıyor. Ve oldukça sivri dilli olan Zeynep ile Alihan Taşdemir'in yolları kesişir. 

Talat Bulut

17-09/29/talat-bulut-altin-tepsi.jpg

Ünlü oyuncu dizide cemiyetin gözde iş adamı Halit Aydın rolünü canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin