7 Yüz dizisi internetten nasıl izlenir? BluTV nasıl ücretsiz izlenir?

BluTV'nin yeni projesi oldukça konuşulacak gibi gözüküyor. 7 bölümden oluşacak 7 Yüz dizisi internetten nasıl izlenir? Merak ettiğiniz tüm soruların cevabını sizler için derledik.

Berfu Gürle
29 Eylül 2017 - 15:10
İptal - Onay

BirFilm'in yapımcılığını üstlendiği projede Tunç Şahin, Alphan Eşeli, Umut Aral ve Ceylan Özgün Özçelik yönetmenlik yapıyor. 4 yönetmen ile çalışan proje 7 Yüz dizisi internetten nasıl izlenir? 22 Eylül ilk bölümünün yayınlandığı dizi büyük beğeni topladı.

Drama, macera, hiciv ve bilim kurgu tarzında her bölümde bir hikaye işlenen İngiliz televizyon dizisi Black Mirror ile benzerlik gösterecek dizi, her bölümünde farklı bir olay işleyecek. 7 Yüz dizisi 45-60 dakikalık 7 bölümden oluşacak.

17-09/29/7-yuz-dizisi-oyunculari.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Belçim Bilgin, Cem Davran, Dolunay Soysert, Damla Sönmez, Engin Hepileri, Ekin Koç, Genco Erkal, Melisa Sözen, Merve Dizdar, Pınar Göktaş, Sinan Tuzcu, Serkan Altunorak, Tuğrul Tülek ve Tilbe Saran yer alıyor. 

Her bölümünde birbirinden farklı bir film tadında, sarsıcı ve yüzleşmelerle dolu hayatları anlatacak. 7 Yüz'ün karakterlerinin yaşamın olabilecek en karanlık taraflarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor.

7 Yüz Yüzleşme Başlıyor Tanıtım

7 Yüz dizisi ücretli mi?

- Evet. 7 Yüz dizisinin yayınlandığı platform olan BluTV'ye, aylık 12,90 TL karşılığında üye olarak 7 Yüz dizisini izleyebilirsiniz. Ancak bu ücret yalnızca bu diziye değil, platformda yer alan tüm programları izlemenize olanak sağlıyor.

7 Yüz dizisini nasıl izleyebilirim?

- Bilgisayarınız ile www.blutv.com.tr web sitesinden, ios/android uygulamalı cep telefonunuzdan BluTV uygulamasıyla ve smart tv destekli televizyonunuzdan blutv uygulamasını kurarak izleyebilirsiniz.

Ücretsiz izleyebilir miyim?

- Evet. BluTV'nin yeni üyelikler için 7 günlük deneme süresi bulunuyor. Sisteme üye olduktan sonra başlayacak olan üyeliğiniz, ilk 7 gün boyunca sizden herhangi bir ücret talep etmiyor. Sonrasında başlayacak aboneliğiniz için peşin olarak 12,90 TL hesabınıza yansıtılıyor.

Başka hangi dizileri izleyebilirim?

- BluTV platformu üzerinden 7 Yüz dizisi dışında Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Hayat Şarkısı, Bodrum Masalı, Arka Sokaklar gibi dizileri güncel olarak izlebilirken bitmiş diziler Tatlı İntikam, Güneşin Kızları, Yılan Hikayesi, Galip Derviş, Yalan Dünya gibi diziler de izlenebiliyor. Ayrıca birçok yabancı yapımın da olduğunu söyleyebiliriz.

Kredi kartımı vermeden üye olabilir miyim?

- Evet. Ios veya Android cep telefonunuzdan uygulamayı indirirseniz, siz herhangi bir bilgi vermeden ücretsiz aboneliğiniz başlıyor. Uygulama üzerinden belirleyeceğiniz şifre ve mail adresi ile diğer platformlardan da giriş yapabilirsiniz.

Üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim?

- Eğer blutv.com.tr üzerinden üye olduysanız "Ödeme bilgilerim" sayfasından iptali gerçekleştirmeniz mümkün. iPhone/iPad cihazınız ile üye olduysanız "iTunes" üzerinden iptal edebilirsiniz. Bu işlem için size gelen abonelik mailini incelemeniz yeterli olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin