Kalp Atışı dizisine yeni oyuncular katıldı!

Show Tv'nin sevilen projesi Kalp Atışı dizisine yeni oyuncular katıldı. Reytinglere damgasını vuran diziye Seda Akman ve Merve Çağıran dahil oldu.

Berfu Gürle
29 Eylül 2017 - 15:56
Yeni Bölüm

MF Yapım imzalı Kalp Atışı dizisine yeni oyuncular katıldı. Show Tv'nin oldukça iddialı olan dizisi yakından takip ediliyor. Dizi severlerin heyecan dolu dakikalar ile seyre doyamadıkları dizi her Cuma Show Tv ekranlarında.

Geçtiğimiz bölümde doktor Bahar (Ege Kökenli) vurulmuş ve hayatını kaybederek diziden ayrılmıştı. Diziye bu hafta iki oyuncu eklendi. Başrollerde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın olduğu dizide; doktor İpek Erdem rolüyle Merve Çağıran, ölen Bahar'ın annesi ve travma doktoru Esra karakteriyle Seda Akman ekibe dahil olan oyuncular oldu.

Kalp Atışı 13 Bölüm Tanıtımlar

 

Merve Çağıran Kimdir?

17-09/29/merve-cagiran.jpg

1992 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiş türk oyuncu 35,5 Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyeri başlamış, 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile tanınmıştır.

Seda Akman Kimdir?

17-09/29/seda-akman.jpg

13 Ocak 1978 tarihinde doğmuştur. Kütahyalı olan Akman, sinema ve dizi oyuncusudur. Modellik yaparak çalışma hayatına başlamış. 1998 yılında "Miss Palmolive" seçilmiş ve reklam filmlerinde oynamıştır. Televizyon kanallarında sunuculuk yapmıştır. Ankara'dan İstanbul'a taşındıktan sonra Bir İstanbul Masalı dizisiyle sanat hayatına adım atmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin