Entepli dizisi ne zaman başlıyor? Entepli oyuncu kadrosu ve konusu

Ünlü yazar Gani Müjde'nin yeni projesi Entepli dizisi ne zaman başlıyor? Entepli oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili bilgiler haberimizde...

Berfu Gürle
29 Eylül 2017 - 16:25
İptal - Onay

Ünlü yazar Gani Müjde'nin yeni projesi şimdiden merak konusu oldu. Dizi ile ilgili henüz yapımcı ve yapım belli değil. Entepli dizisi ne zaman başlıyor? Entepli oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu? Tüm detaylar haberimizde...

Türk komedi dizilerinin ustadı olan Gani Müjde yeni bir projeye hazırlanıyor. Eğlenceli bir komedi dizisi olması beklenen Entepli dizisi için çalışmalar devam ediyor. Gani Müjde, Hayat Bilgisi, Ankara’nın Dikmeni, Yarım Elma, Hayat Bazen Tatlıdır, İki Yalancı gibi dizilere imzasını atmış ve tüm dizileri ile Türk halkının beğenisini toplamıştır.

Yeni dizisi Entepli'nin ise henüz kanalı belli değil. Cast çalışmalarının devam ettiği Entepli dizisinde başrol olarak Yavuz Bingöl'ün olacağı düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde detaylar kesinlik kazandıkça haberimiz güncellenecektir.

Entepli Dizisinin Konusu

Tanık Koruma Programından faydalanarak mafya ve alengirli hayatına tövbe eip yeni bir hayat kurmaya çalışan bir adamın hikayesi işlenecek. Normal bir hayata sahip olmak isteyen baş karakter (Yavuz Bingöl), devlet tarafından bir okula öğretmen olarak gönderilir. Gönderildiği okulda belanın eksik olmadığı bir hayat ile tövbe ettiği hayatla yüzleşen Bingöl, öğrencileri bu hayattan kurtarmaya çalışarak onlara yardım eder. Tövbe ettiği mafya ile birarada olan yaşantısı ile başı beladan kurtulmayacaktır.

Yavuz Bingöl Kimdir?

17-09/29/yavuz-bingol-entepli-dizi-oyunculari.jpg

7 Ekim 1964 İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuarı Korno - Piyano bölümü mezunu olan sanatçı, Baharım Sensin, Gülen Az, Sitemdir, Unutulur Herşey gibi albümleri bulunmaktadır. Eşref Saati dizisinde Kara Eşref, Zerda, Kara Gül ve Aşk Zamanı gibi dizilerde oynamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin