Young Sheldon tam sezon onayını kaptı!

CBS'in merakla beklenen yeni komedisi Young Sheldon, hafta başında gerçekleştirdiği prömiyerinin hemen ardından tam sezon onayını kaptı!

The Big Bang Theory'nin spinoff'u olarak aylardır yolu gözlenen "Young Sheldon" hafta başında gerçekleştirdiği prömiyerinin hemen ardından tam sezon onayını kaptı!

YOUNG SHELDON 1. SEZON 22 BÖLÜME UZADI!

Young Sheldon takipçilerini uzun bir sezon bekliyor! Dizinin ilk sezonu için 9 ek bölüm siparişi verildi ve böylelikle ilk sezon 13'ten 22 bölüme uzamış oldu.

Bu gelişmeyle birlikte Young Sheldon, 2017-18 televizyon sezonunda yeni diziler içerisinde tam sezon onayını kapan ilk ulusal kanal dizisi olmayı başardı.

17-09/29/young-sheldon-tam-sezon-onayi.jpg

YOUNG SHELDON İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; uzantısı olduğu The Big Bang Theory'nin sezon prömiyerinin hemen ardından ekranlara gelen ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 3.8 reyting oranı ve 17.2 milyon toplam izleyici rakamlarını elde ederek çok iyi bir başlangıç yaptı ve bu ekran performansı sonucunda tam sezon onayını kapmayı bildi.

Elde ettiği açılış bölümü izlenme oranlarıyla CBS için 2011 yılından (Eylül 2011 - 2 Broke Girls) sonra en çok izlenen yeni komedi dizisi olma unvanını da eline geçiren Young Sheldon, 02 Kasım'da yayınlanacak sezonun ikinci bölümü "Rockets, Communist, and the Dewey Decimal System" ile birlikte normal yayın dilimi olan Perşembe akşamlarına geçmiş olacak.

17-09/29/young-sheldon-cbs.jpg

Sheldon Cooper'ın 1990'lı yıllarda Texas'taki enteresan çocukluğunu konu edinen; Chuck Lorre Productions ve Warner Bros Television ortak yapımcılığında hazırlanan Young Sheldon'ın oyuncu kadrosunda Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord gibi isimler yer alıyor.

Chuck Lorre, Steven Molaro, Jim Parsons ve Todd Spiewak dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Lorre; Young Sheldon ve The Big Bang Theory dışında CBS kanalında Mom'un da arkasındaki isim.

"Young Sheldon" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin