The Walking Dead ve Fear the Walking Dead evrenlerinin yolları sonunda kesişiyor!

AMC'nin zombi temalı dizileri The Walking Dead ile Fear the Walking Dead'in yolları kesişiyor. Nasıl mı?

Volkan Küçükel
08 Ekim 2017 - 16:00
Gündem

Ve sonunda The Walking Dead ile spinoff'u Fear the Walking Dead evrenlerinin yolları kesişiyor!

New York Comic-Con The Walking Dead panelinden gelen haberlere bakılırsa Robert Kirkman'ın çizgi romanından çıkan iki AMC dizisi crossover bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

BEKLENEN BULUŞMA GELECEK YIL GERÇEKLEŞİYOR!

Kirkman, Fear the Walking Dead'in başladığı 2015 yazından bu yana dizi fanlarının aklındaki soruya cevap verirken "İsmini veremeyeceğim bir karakter bir diziden diğerine geçiş yapıp görünecek" ifadelerini kullandı.

Kirkman'ın "The Walking Dead dünyası için büyük bir olay" diye nitelendirdiği bu gelişmenin önümüzdeki yıl içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

17-10/08/crossover.jpg

Bu kesişmeyle ilgili önümüzdeki aylarda daha detaylı haberlerin gelmesi bekleniyor.

Akıllardaki soru mevcut zaman dilimlerinde bu kesişmenin nasıl yaşanabileceği? Bir The Walking Dead karakterinin Fear the Walking Dead'de geçen geçmiş dönem hikayesini izleyebileceğimiz ya da Fear the Walking Dead'deki bir karakterin gelecekteki halinin The Walking Dead'de boy gösterebileceği ihtimalleri mevcut.

17-10/08/the-walking-ded-twitter-1507472351.jpg

Madison Square Garden'daki TWD paneli dizinin 8. sezonunun başlangıcından sadece iki hafta önce gerçekleşmiş oldu. Yeni sezonun 22 Ekim'de başlayacağını ve sezonun ilk bölümünün aynı zamanda dizinin 100. bölümü olacağını da hatırlatalım.

Fear the Walking Dead'in devam etmekte olan 3. sezonu ise 15 Ekim'de sona erecek.

İki dizi arasındaki bu kesişmenin, ilk sezonundan itibaren düşen izlenme oranlarıyla dikkat çeken ve bu sezon en düşük izleyici sayılarını elde eden Fear the Walking Dead'e olan ilginin artmasına yardımcı olabileceği düşünülüyor.

"The Walking Dead" Geçmişe Bakış:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin