Psych dizisinin filmi Psych: The Movie'nin tarihi belli oldu!

USA Network'ün uzun soluklu dizisi Psych'nin merakla beklenen filminin ne zaman izleyicilerle buluşacağı belli oldu.

Volkan Küçükel
08 Ekim 2017 - 13:00
Gündem

2006-2014 seneleri arasında sekiz sezon boyunca ekranlarda olan USA Network'ün uzun soluklu polisiye komedisi "Psych"in daha önceden duyurulan filminin prömiyer tarihi duyuruldu!

PSYCH: THE MOVIE NE ZAMAN?

Film projesinde de yer alacak dizinin yıldızı Dulé Hill, New York Comic-Con etkinliğine göndermiş olduğu bir video mesaj ile "Psych: The Movie"nin 07 Aralık tarihinde USA Network ekranlarında izleyicilerle buluşacağını müjdeledi.

Dizinin yıldızlarından James Roday, Maggie Lawson, Kirsten Nelson, Corbin Bernsen, yaratıcı Steve Franks ve yürütücü yapımcı Chris Henze'nin New York Comic-Con etkinliği için yeniden bir araya geldiği panelde WWE yıldızı John Cena'nın Juliet'in erkek kardeşi Ewan O'Hara karakteriyle yeni hikayeye döneceği de açıklandı.

"PSYCH: THE MOVIE" KONUSU

Peki, Psych'in iki saat süreli filmi Psych: The Movie'de bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Sahte psişik dedektif Shawn Spencer ve Burton "Gus" Guster, San Francisco'da "psychphrancisco" olarak adlandırılan yeni ofislerini açmışlardır. Gizemli bir saldırganın içlerinden birisini hedef alması sonrasında bu davanın üzerine giderler. Sorun devam etmektedir ve Psych takımı adalet istemektedir.

17-10/08/psych-dizisi.jpg

KONUK OYUNCU LİSTESİ

Daha önceden duyurulduğu üzere Universal Cable Productions ve Thruline/Tagline ortak yapımcılığındaki filmde Zachary Levi (Thin White Duke), Kurt Fuller (Woody the Coroner), Jazmyn Simon (Selene), Ralph Macchio (Nick Conforth), WWE yıldızı Charlotte Flair (Heather Rockrear) ve Jimmi Simpson (Mary Lightly) gibi isimler konuk oyuncu olarak görünecekler.

17-10/08/psych-filmi-1507456945.jpg

Dizinin yaratıcısı Steve Franks'in Roday ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı Psych: The Movie'nin yönetmen koltuğunda da Franks oturuyor. Franks, Roday, Hill, Thruline/Tagline TV'den Chris Henze ve Kelly Kulchak yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

"Psych: The Movie" - Dulé Hill duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin