Peker Açıkalın Ege'nin Hamsisi dizisiyle ekranlara dönüyor!

TRT 1’in sevilen dizilerinden Ege’nin Hamsisi kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Peker Açıkalın, dizide, Melahat’in (İclal Aydın) üçkağıtçı abisi Horoz Ağa Kubat’ı canlandıracak.

Merve Mutlu
19 Kasım 2018 - 11:18
Magazin

İlk olarak "Kim Bunlar?" isimli televizyon programı ile TRT 1 kanalında kitlelerin önüne çıkan ve Avrupa Yakası dizisinde oldukça sevilen ve fenomen haline gelen Gaffur karakterini canlandıran oyuncu Peker Açıkalın Ege'nin Hamsisi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Peker Açıkalın, Ege'nin Hamsisi adlı dizide, Melahat’in (İclal Aydın) üç kağıtçı abisi Horoz Ağa Kubat’ı canlandıracak.

18-11/19/peker-acikalinn-u-1542615929.jpeg

Ege'nin Hamsisi dizisinin Horoz Ağa'sı Kubat kimdir?

Tek sermayesi iri kıyım horozu Torman ile organik tavuk işinden zengin olma hayalleri kuran Horoz Ağa, yıllar önce dolandırıcılık yaparak kaçtığı Sığacık’a geri döner. Abisinin bu sürpriz ziyareti Melahat ve çocukları Deniz ile Derya’yı olduğu kadar Sığacık halkını da çok şaşırtacaktır. 

Kubat (Horoz Ağa), sakin ve mutlu insanların kasabasında yeni bir vurgun planları yaparken, kardeşinin yeni komşularını hesaba katmamıştır. Sığacık’ta artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.

Peker Açıkalın ekranlara geri dönüyor!

18-11/19/egenin-hamsisi-peker.jpeg

Dizileri, filmleri ve tiyatro oyunlarıyla sanatseverlerin gözdesi olan Peker Açıkalın, Horoz Ağa Kubat karakteriyle ekranlara geri dönüyor. Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren’in üstlendiği Ege’nin Hamsisi’nde rol almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden oyuncu, “Horoz Ağa, değişik fiziği, tavırları, üslubu ve konuşma tarzı ile kısa sürede çok sevilecek... Ege’nin Hamsisi benim için dört dörtlük bir iş oldu. Çekim mekanı muhteşem, çok sevdiğim Ege... Dizi çok eğlenceli, çok güzel bir komedi, izleyicilerin de sevdiği ve sahiplendiği bir proje... Ekip deseniz şahane, birçoğu daha önce birlikte çalıştığım çok sevdiğim arkadaşlarım. Daha ne isterim, hem eğlenecek hem de güzel bir işte çalışacağım...” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin