Şahsiyet IMDB listelerinde ilk 40'ta!

PuhuTv'nin Türkiye'de büyük bir beğeni toplayan dizisi Şahsiyet IMDB listelerinde ilk 40 arasında kendisine yer buldu!

Nurşah
19 Kasım 2018 - 11:48
Magazin

Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere ve Hümeyra gibi başarılı isimlerin yer aldığı Şahsiyet IMDB listelerinde en çok oylanan ve yüksek puanlı diziler arasında ilk 40 arasına yerleşti!

 18-11/19/ahsiyet-imdb-1542618537.Jpeg

Şahsiyet ilk 40 arasında!

Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı Şahsiyet dizisi oldukça farklı konusu ve başarılı oyunculukları ile kendisinden söz ettirmeyi başarmış ve izleyicilerinden tam puan almıştı. 12 bölümden oluşan dizi geçtiğimiz Haziran ayında final yapmış ve izleyicilerine veda etmişti.

18-11/19/ahsiyet-dizi-imdb.jpg

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yaptığı başarılı dizi Türkiye'nin ardından dünya çapında da beğeni topladı ve dünyanın en popüler sinema ve dizi platformu IMDB'de kendisine yer bulmayı başardı... Şahsiyet, tüm dünyadan dizi izleyicilerinin oy ve yorumları ile oluşturulan ve 250 dizinin yer aldığı listenin 40 numaralı dizisi oldu. Emekli adli katip memuru Agah (Haluk Bilginer) ve genç polis Nevra'nın (Cansu Dere) kesişen yollarını anlatan polisiye dizinin IMDB listelerindeki puanı ise 8,8 olarak belirlendi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin