Pelin Karahan'ın hayalinde o isim var!

Güzel oyuncu Pelin Karahan en büyük hayalinin hangi sanatçıyı oynamak olduğunu açıkladı. Peki Pelin Karahan'ın hayali ne? Pelin Karahan'ın hayali gerçek mi oluyor?

Berfin Sengil
22 Ocak 2024 - 12:00
Magazin

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Pelin Karahan geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Karahan samimi açıklamalarda bulundu.

Ekranlara Dönüyor

Pelin Karahan toplantıdan çıktığını belirtirken, "Yakın zaman içinde güzel bir proje ile ekranlarda olmak istiyorum" dedi.

Botoks İtirafı

Yarıyıl tatilinde çocuklarıyla birlikte Bolu'da olacaklarını kaydeden Pelin Karahan, "Ben insanların yaşlandıkça kendilerine ufak, dokunuşlar yapmasından yanayım. Çirkin olan bir kadın gidip botoks yaptırsın, göz kapağı düşen bir kadın gidip göz torbasını aldırsın. Ben de ihtiyacım olduğunda botoks yaptırıyorum" açıklamasında bulundu.

Emel Sayın'ı Canlandırmak İstiyor

Emel Sayın'ı oynama hayalinin olduğunu söyleyen Pelin Karahan, "İleride Emel Sayın'ın hayatını oynamayı çok isterim. Küçükken okulda Emel Sayın’ı canlandırmıştım" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin