Penny Dreadful final yaptı

Showtime ve yapımcılardan dizi için beklenmedik karar...

Volkan Küçükel
21 Haziran 2016 - 14:56
İptal - Onay

Penny Dreadful hayranlarına umulmadık üzücü bir haberimiz var! Gotik korku dizisi Penny Dreadful 3. sezonunun sona ermesiyle birlikte final yaptı.

Pazar günü ekranlara gelen heyecan dolu, çarpıcı üçüncü sezon finalinin ardından yayıncı kanal Showtime, dizinin yaratıcısı John Logan'ın hikayenin sonuna geldiklerini belirttiği bir video paylaştı.

ÖNCEDEN PLANLANMIŞ

Logan, özetle dizinin hikayesinin nereye gittiğini ve nasıl bitirmek istediklerini önceden planladıklarını ve buna sadık kaldıklarını açıkladı. Ancak kuşkusuz bu kararın önceden duyurulmaması konusunda dizi fanları hiç hoşnut değil.

Klasikleşmiş korku öğelerini aynı hikaye içerisinde oldukça başarılı şekilde yoğuran; üst düzey oyuncu performanslarıyla son dönemin en iyi korku-gerilim-gizem türü dizilerinden biri olarak bahsedebileceğimiz Penny Dreadful, kendisine sadık bir izleyici kitlesi oluşturmuştu.

16-06/21/penny_dreadful_cast_h_2016.jpg

Josh Hartnett ve Eva Green'in Ethan Chandler - Vanessa Ives karakterleriyle iyi bir uyum yakaldığı dizide Rory Kinnear, Timothy Dalton, Reeve Carney ve Billie Piper'i birbirleriyle yolu kesişen ilgi çekici karakterleri canlandırırlarken izliyorduk.

Showtime böylelikle son iki ay içinde üç dizisi hakkında final kararı almış oldu. House of Lies bu ay içinde ekran macerasını sonlandırırken; kanaldan Matt LeBlanc'lı Episodes için 2017 senesi içinde final sezonuyla veda edeceği açıklaması gelmişti.

Penny Dreadful'un sona ermesiyle kanalın elinde kalan mevcut dramaları şu şekilde sıralanıyor: Homeland, The Affair, Masters of Sex, Ray Donovan, Billions ve Shameless.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin