Pilot bölümü sipariş verilen diziler listesi

2017 senesi için pilot bölüm siparişi verilen, yayınlanması muhtemel olan dizilerin listesini sizler için derledik.

Berfu Özlen
24 Ocak 2017 - 16:59
İptal - Onay

Yeni yayın döneminde kanal ile ilişiği kesilen, yenilenen ve henüz yeni başlamış diziler olduğu kadar, ileriki dönemlerde yayınlanma ihtimaliyle pilot bölümü sipariş edilen diziler de var. Bunların yayınlanıp yayınlanmayacağını henüz bilemesek de, kanalların bir şans vermek istediği aşikar. İşte kanal kanal, pilot sipariş listesi.

ABC

The Crossing

Tür: Dram

Hikaye: Savaşın yıktığı ülkelerinden kaçan sığınmacılar, bir şehre yerleşmeye çalışır. İşin enteresan tarafı, bu sığınmacıların kaçtığı ülke Amerikadır ve bu olaylar günümüzden 250 yıl sonra gerçekleşmektedir. 

Deception

Tür: Dram

Hikaye: Hayatı bir skandal ile mahvolunca, ünlü sihirbazın gidebileceği tek yer FBI kalmıştır. Hilelerini, ilüzyonlarını ve sihrini dünyanın "ilk sihirbaz polis danışmanı" olarak kullanır. 

Doomsday

Tür: Dram

Hikaye: 11 Eylül'ün ertesinde, Amerika'nın en yaratıcı ve zeki beyinleri olası felaket senaryoları üzerinde çalışma yapmak için devlet tarafından bir araya gelir ve bir defter tutmaya başlarlar. Yaratılan senaryolar öyle korkunç bir noktaya varır ki, çalışma iptal edilir ve defter gizli bir yerde saklanır. Her şey olağan seyrinde devam ederken defterden bir sayfanın kayıp olduğu farkedilir, ve ekip yıllar sonra tekrar olası bir felaket için bir araya gelir.

The Good Doctor

Tür: Dram

Hikaye: Güney Kore yapımı bir diziden uyarlanma olacak olan yapım, Savant Sendromu sahibi bir doktorun prestijli bir hastanenin pediyatri hekimi olmasını konu alıyor. Dizinin ana fikri: Hastalarla empati kuramayacak biri, nasıl onların hayatını kurtarabilir?

Libby & Malcolm

Tür: Komedi

Hikaye: Her türlü farklılıklara rağmen evlenen bir çiftin hikayesi.

Raised by Wolves

Tür: Komedi

Hikaye: 5 çocuğu ile yalnız yaşayan Sheila Gable'ın hikayesi. Aynı isimli İngiliz yapımından uyarlanan dizi single-camera olarak çekilecek.

CBS

Killer Instinct

Tür: Dram

Hikaye: Emekli bir CIA ajanı, yazar ve profesör "normal" bir hayat sürmeye başlar ancak bir seri katili yakalamaya yardımcı olması için geri çağrılır.

Mission Control

Tür: Dram

Hikaye: NASA'nın yeni nesil astronotları, aile ve profesyönel yaşamlarını bir arada yürütmeye çalışır. 

Perfect Citizen

Tür: Dram

Hikaye: Amerikan Savunma Dairesinde danışman olarak çalışan bir avukat, ortaya çıkardığı bir skandal ile yeni bir hayat yaşamaya başlar. Artık halkın yarısı ondan nefret ediyor, diğer yarısı ise kahraman sanıyordur.

9J, 9K and 9L

Tür: Komedi

Hikaye: Mark Feurstein'in hayatını anlatacak olan biyografik komedi dizisi. Dizinin ismi, Feurstein'ın akrabalarıyla beraber yaşadığı dairelerin numaralarından geliyor.

Me, Myself and I

Tür: Komedi

Hikaye: 40 yaşında bir adamın, 14,40 ve 65 yaşlarındaki hallerini anlatan dizi.

Fox

Orville

Tür: Dram

Hikaye: Dizi, günümüzden 300 sene sonra Orville isimli bir keşif gemisinin dünya dışı gezegenlerdeki maceralarını ele alacak. Traji-komedi olması tasarlanan dizinin yaratıcı kadrosunda Seth MacFarlane bulunuyor.

Linda From HR

Tür: Komedi

Hikaye: Bir şirketin insan kaynaklarında çalışan Linda'nın hayatı monotonluktan yapacağı tek bir hatayla çıkacaktır. 

Thin Ice

Tür: Komedi

Hikaye: Bir grup enteresan karakter ile kendini Antartika'da bulan kadın, hayallerine kavuşmak için elinden geleni yapacaktır.

NBC

For God and Country

Tür: Dram

Hikaye: Sınırdışı harekatlarda yer alan askerlerin ve kişisel fedakarlıklarının öyküsü

Good Girls

Tür: Dram

Hikaye: Orta-üst sınıf 3 ev kadını, kendilerini içinden çıkılmaz bir durumda bulunca, her şeylerini riske atmak zorunda kalacaktır.

Reverie

Tür: Dram

Hikaye: Piyasaya sunulan bir sanal gerçeklik programı ve onun korkunç etkilerini durdurmaya çalışan bir davranış bilimi uzmanının hikayesi.

Will and Grace

Tür: Komedi

Hikaye: Uzun soluklu komedi dizisinin geri dönüş serisi.

Pilot 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin