Pınar Deniz Can Yaman'la partner olmak istemiyor!

Can Yaman'a bir darbe de yeni partnerinden geldi.

Merve Mutlu
06 Aralık 2019 - 11:25
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve yurt dışı hayranlarından da ziyade son dönemde söyledikleri ve gafları ile gündeme gelen oyuncu Can Yaman'ın yeni dizisinin rafa kalkmasının ardından bir darbe de yeni partnerinden geldi.

19-12/06/can-yaman.jpg

Eski partneri Selen Soyder'le olaylı bir geçmişi olan ve yakın bir zamanda verdiği röportajda güzel oyuncu için "snop" ve "libidosu düşük" gibi ifadeler kullanan Can Yaman, yaptıkları ve söyledikleri ile gündem olmuşken bir de İspanya programında kullandığı cinsiyetçi cümle ile gündem olmuştu. Yapımcı Faruk Turgut'un nihayet el attığı oyuncu için, "Çizmeyi aştı." ifadelerini kullanarak yeni dizisini rafa kaldırdıklarını söyledi. 

Pınar Deniz Can Yaman'la partner olmak istemiyor!

19-12/06/pinar-deniz-kimdir.jpg

Sil Baştan, Vatanım Sensin ve Love101 gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Pınar Deniz, Can Yaman'ın yeni partneri olacaktı. Ancak Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'nun yazısına göre:, Can Dostum dizisinde Yaman'ın partneri olması beklenen güzel oyuncu Pınar Deniz'in, Faruk Turgut imzalı diziden çekildiğini söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin