Ömür Gedik'in Can Yaman'ı savunan yazısı gündem oldu!

Oyuncu Can Yaman gündemden düşmek bilmiyor...

Merve Mutlu
06 Aralık 2019 - 11:15
Magazin

Erkenci Kuş dizisi ile ününe ün katan ve son dönemde her yaptığı hareketle sosyal medyada linç edilen Can Yaman'a tek destek Ömür Gedik'ten geldi. Köşesinde "Arka odaya geçelim mi?" başlıklı yazısında Yaman'ı savunan ve eleştirenleri eleştiren Gedik de eleştirilerden nasibini aldı. 

19-12/06/can-yaman-1575620608.jpg

Geçtiğimiz günlerde İspanya'da katıldığı bir programda, "Buradan gittiğimiz zaman Can Yaman'ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz. Ancak Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayabilir misin? Kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?" sorusunu soran izleyiciye "Arka odaya geçelim kanıtlayayım." ifadelerini kullanan Can Yaman herkesin tepkisini çekmiş, menajerinin "spontane bir espri" olarak savunduğu durum, Yaman'ın dizisinin rafa kaldırılmasına neden olmuştu. 

19-12/06/can.png

"Arka odaya geçeim kanıtlayayım" cümlesinin yalnızca bir espri değil aynı zamanda cinsiyetçi ve eril bir söylem olduğu konusunda hemfikir olan sosyal medya kullanıcıları bu durumu eleştirirken, bu linci Ömür Gedik köşesine taşıyarak oyuncuyu şu çirkin sözlerle savundu:

"Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar tarafından bile eleştirildi Can. Pes yani. İşte biz buna 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' diyoruz. Can'a tavsiyem biraz inzivaya çekilsin, kendini dinlesin. Kötücül yorumları da kafasına takmasın"

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin