Mucize Doktor son bölümde Ferman'ın sırrı ortaya çıktı!

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un son bölümü yine izleyenleri duygulandırdı.

Merve Mutlu
06 Aralık 2019 - 10:49
Yeni Bölüm

Başrolünde Otistik Savant Sendromu olan Asistan Cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı, The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor dizisi geçtiğimiz akşam 13. bölümü ile ekranlardaydı. 

19-12/06/ali.png

Her bölümünde izleyenleri duygulandırmayı başaran ve gününün birincisi olan dizi, son bölümü ile yine izleyenlerin gözlerini doldurdu. İnsanlara dokunma konusunda sorunlar yaşayan ve daha önce hiç kimseye dokunmamış olan Ali Vefa, ilk kez birine dokunmak için harekete geçerken, Ferman'ın Ali'yi neden kabullenemediği de bu bölümde ortaya çıktı. 

Ferman'ın, otizmli birinin doktorluk yapmasına karşı olmasının ve Ali'yi istememesinin  nedeninin, ailesinden birinde de benzer bir rahatsızlık olduğu daha önce ipuçları ile anlaşılmış ancak kim olduğu ve neyi olduğu söylenmemişti. Geçtiğimiz bölüm Ferman'ın sırrını ortaya çıkardı. 

Ferman'ın sırrı ne?

19-12/06/ferman.png

Doktor Ferman'ın başta Beliz olmak üzere herkesten sakladığı şeyin ne olduğu, hastaneye gelen rahatsız bir çocuk sayesinde ortaya çıktı. Özel bir rahatsızlığı olan çocuğuna tek başına bakmak zorunda kalan ve çok yorulduğunu belirten anneye Ali'nin bakım evi önerisini şiddetle reddeden Ferman, nedenini ise kendisi gösterdi. 

19-12/06/fermanin-kardesi.png

Ali'yi bakım evine götüren Ferman ona hayatının sırrını gösterdi. Kız kardeşinin serebral palsi olduğunu gösteren Ferman bu durumun doğuştan değil kendi hatası yüzünden olduğunu söyleyerek izleyenleri şaşırttı ve merak dozunu artırdı.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin