Pınar Deniz dizileri neden reddediyor?

Oyuncu Pınar Deniz birçok teklifi neden reddettiğini açıkladı.

Merve Mutlu
19 Aralık 2019 - 12:02
Magazin

Son dönemlerde ekranların sevilen isimlerinden biri olmayı başaran, başarılı ve güzel oyuncu Pınar Deniz, bir süredir gelen teklifleri neden reddettiğini açıkladı. 

19-12/19/pinar-deniz-can-yaman.jpg

Sil Baştan, Beyaz Yalan, Vatanım Sensin ve Bir Deli Rüzgar gibi dizilerde izlediğimiz, son olarak da Love101 adlı Netflix dizisinde yer alan Pınar Deniz'in ismi, Erkenci Kuş ile yıldızı parlayan Can Yaman'la ortak bir projede anılıyordu. Oyuncu Can Yaman'ın son dönemlerde oldukça cinsiyetçi söylemlerde bulunması ve gündeme hep olumsuz yönleri ile çıkmasının ardından, Pınar Deniz kendisiyle rol almak istemediğini söyleyerek Faruk Turgut imzalı projeden çekilmişti.

19-12/19/pinar-deniz-yeni-dizi.jpg

Bir süredir ekranlarda olmayan güzel ismin yaptığı açıklamada: "Kadına şiddetin olduğu,  kadının yerildiği hiçbir işin içinde olmak istemiyorum. Bu sene bu yüzden birçok işi reddettim." dediği öğrenildi. Açıklaması ile takdir kazanan Deniz'in yeni projesi merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin